2821
2789
عنوان

پودر کیک خریدین؟؟

464 بازدید | 59 پست

فردا تولد بچمه 

بنظرتون پودر کیک اماده بیشتر از ۷۰ تومنه؟؟

کادو که نمیشه براش کیک درست کنم ولی بهش نگفتم هنوز که اگر نشد چشم انتظار نمونه 

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه فکر کنم همون 70 80

تولدش مباااارک عزیزم😍

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

تولدش مبارک

نه بیشتر نیست همون مقدار هاست .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

من نخریدم تا حالا ولی تو گوگل بزن اسنپ اکسپرس، اونجا سرچ کن پودر کیک قیمتاشو زده 

ولی پودر چرا؟ خودت درست کن هم هزینه کمتره هم کیفیت و مزش بهتر میشه 

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
نه همون حدوداس من یه مدت پیش خریدم پنجاه چرا خودت توخونه درست نمیکنی

خودم موادشو ندارم بخرمم همون میشه فکر کنم

یبار خوب میشه یبار خراب میشه البته تو فر نیست کیک قابلمه ای 

من هیچوقت پودر کیک نخریدم همیشهههه خودم درست کردم خودت درست کنی کلا با همه چی شاید 40 بشه

شانسیه کیکای من 

یبار خوب میشه یبار خوب نمیشه میترسم خراب بشه موادش حیف شه

خب میخای 70تومن بدی برا آرد . بیکینگ پودر .شکر.واقعا زیاده .تخم مرغ و روغن و شیر هم که بایر از اون 70تومنه باید بدی .خو چه کاریه خودت درس کن خیییلی کمتر میشه.یا همی 70بده مواد بخر بجاش میشه دفعات بیشتری کیک بپزی

خدایااااااا شکرت ❤️