2789
عنوان

آیا من بدم که هیچ وقت نمیتونم مادر شوهرم رو دوست داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 22 پست

ای بابا عجب روزگاریه....بعنی هیچکس مادرشوهرش دوست نداره🤔....مامانهای که گلپسر دارین آینده چیکار میکنید این همه زحمت میکشی بزرگ که میشن عروسمون میشه رقیب مون..... پسرم نفسم قلبمه ....😇🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا عجب روزگاریه....بعنی هیچکس مادرشوهرش دوست نداره🤔....مامانهای که گلپسر دارین آینده چیکار میک ...

عزیزم مگه فقط مادر پسر برای بزرگ کردنش زحمت کشیده؟؟؟ مادرای ما زحمت نکشیدن که یه مادر شوهر بیاد مارو اذیت کنه؟؟؟؟ من دوسش ندارم چون میدونم محبت اون هم الکیه واقعی نیست، چون خیلی اذیتم کرده خیلی دلمو شکسته بارها تو زندگیم دعواهای بزرگ و بدی راه انداخته

[QUOTE=414412512]عزیزم مگه فقط مادر پسر برای بزرگ کردنش زحمت کشیده؟؟؟ مادرای ما زحمت نکشیدن که یه مادر شوهر بیاد مارو ...[/QUOTEاونو که میدونم متاسفانه....ولی خب خودت پسر داری به نظرت دراینده با عروست چطور رفتار میکنی

خودمم خیلی رنج وسختی کشیدم از مادرشوهرم متاسفانه منو در حد جنون روانی کرد با دخالتهای بیجاش .....زند ...

قطعا مادر شوهری نمیشم که خودموبا عروس مقایسه کنم، از عروسم پیش پسرم گلایه کنم یاعث دعوا و ناراحتی بینشون بشم.مادر شوهر من عین بچه ها منو با خودش با دخترش مقایسه میکنه

قطعا مادر شوهری نمیشم که خودموبا عروس مقایسه کنم، از عروسم پیش پسرم گلایه کنم یاعث دعوا و ناراحتی بی ...

آفرین....کسی که بچه ش دوست داشته باشه زندگیش خراب نمیکنه....امثال مادرشوهرای ما معلوم نیست با بی فکری هاشون میخان چی رو ثابت کنن

آفرین....کسی که بچه ش دوست داشته باشه زندگیش خراب نمیکنه....امثال مادرشوهرای ما معلوم نیست با بی فکر ...

زن نادانیه

زندگی خودشم تعریفی نداره ولی خب همیشه هم بد نیست

من مشکلم اینه الان که کاری به کارم نداره و همش قوربون صدقه میره بازم نمیتونم قلبا دوسش داشته باشم اصلا محبتش رو نمیتونم باور کنم