2777
2789
خب از پول خودت خرید نکن اینجوری بدعادت شده دیگ تو ک وظیفه خرج خونرو نداری چقد بی مسعولیته توام غذا د ...

واسه همین چیزا من بریدم دیگه 

یه مدت بیکار بود خب من خرید میکردم 

الانم که میره سر کار بدهی داره 

من با بی پولی و خرج کردن از پولای خودم کنار میام از بی توجهی و حس خیانت دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همین چیزا من بریدم دیگه  یه مدت بیکار بود خب من خرید میکردم  الانم که میره سر کار ب ...

دیگ خیانتم ک کنه نور علی نوره .اشتباه کردی وظیفه ی اونه پول دربیاره همینطوری تو ازش نمیگیری توقعی نداره میره برا یکی دیگ خرج میکنه دیگ چی میخاد از این بهتر ک ی زنی داره ک خونشو تمیز میکنه غذاشو میپزه وهیچ توقعیم نداره از اونورم میره حال میکنه دیگ چی بهتر از این 

شه سنبه گفت فردا شبم میام چون اخر هفته باید بمونم شبا 

اونم نیومد تا امروز صب 

امروزم اومد دعوا شدو رفت بهش گفتم شب بیا 

الان با خودم میگم اگر امشبم نیومد دیگه بهش میگم من نمیتونم زندگی کنم باهات

خب رستوران چ ربطی داره ک شب بخاد بمونه .یا توام برو اونجا پیشش بمون ک غلطی نکنه یا اون برا خاب حتما ...

راهش دوره صب باد زود اونجا باشه تا اخر شب کار دارن نمیشه بیاد و برگرده سخته واقعا

خریدامو همیشه خودم میکنم  حتی خریدای خونه  بدون اینکه پول بده از پول خودم این سری خریدا ...

خرید خونه وظیفه ایشونه. بهش بگو خرید خونه رو خودش بکنه

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم