2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز گفت فردا میام میمونم بریم خرید و هستم پیشت 

صب رفته بود کارشو انجام داده بود به منم زنگ زد گفت پول کم دارم داری برام بریزی که منم گفتم ندارم

بعد اومد خونه اخلاقش خوب بود لخت شد بره حموم رو بازوش کبود بود 

منم هی به شوخی و مسخره پرسیدم چی شده گفت خورده به جایی

بعد داشت هی دنبال چیزی میگشت گفتم چی میخای گفت به تو چه

یکم صبر کردم فکر کردم گفتم با اوقات تلخی دوباره نره سر کار رفتم منت کشی کردم خیلی محل نداد و رفت بهش گفتم شب میای گفت ایشالله 

الان امشب تصمیم دارم اگر نیومد بگم دیگه نمیخام زندگی کنم 

بعد از ۶ ماه زندگی من دیروز بهش گفتم بیا بریم خرید صب بهم زنگ زده میگه پول کم دارم که دیگه من توقع خرید رفتن نداشته باشم 

بعد نشسته میگه با خودم گفتم اگر یکم پول ته حسابم بمونه 

من منتظر بودم بگه میخاستم واسه تو یه چیزی بخرم یا شب بیام بریم خریدای خونه رو بکنیم میگه واسه خودم سیگار الکترونیکی بخرم😭

وا چرا شبا نمیاد اینجوری خیلی بده ک هیچ پیش هم نیستین .بعدم بعضیا خرید دوس ندارن خودت برو ازش پول بگ ...

خریدامو همیشه خودم میکنم 

حتی خریدای خونه 

بدون اینکه پول بده از پول خودم

این سری خریدام سنگین بود گفتم بیاد با ماشین با هم بریم

خریدامو همیشه خودم میکنم  حتی خریدای خونه  بدون اینکه پول بده از پول خودم این سری خریدا ...

خب از پول خودت خرید نکن اینجوری بدعادت شده دیگ تو ک وظیفه خرج خونرو نداری چقد بی مسعولیته توام غذا درست نکن برو خونه مامانت بمون بگو هیچی تو خونمون نداریم .

عجب ادمیه ها شب ک نیس خرج خونرو هم نمیده هیچ کمکی هم نمیکنه پس ب چ دردی میخوره