2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین کارتون دارم😔

145 بازدید | 19 پست

بچه ها من از پریشب تا حالا یک سردرد عجیبی گرفتم در ناحیه فرق سرم تا پشت سر و پیشانی ایقد عجیبع یک لحظه هم خوب نشده. از پری روزتا الان کلی قرص مسکن میخورم اصلا اثر نمیزارع بلکه بدتر میشم بی اشتها شدم شدید امروز صبح هم تب خیلی شدیدی گرفتم خیلی میترسم 😔خواب الودگی شدیدم دارم چشامم سیاهی میره

من قبلا سرم درد میگرف ی قرص میخوردم کامل خوب میشدم اما الان سه روز یک لحظه هم خوب نشده ده تا قرصم خوردم تا حالا 

خیلی دردش بده دیوونم کرده صبرم ب حد رسیده😔

اینم بگم پری شب ضربه خورد سرم همون لحظه ک ضربه خورد اصلا چشام سیاهی رفت الان دقیق جایی ک ضربه خورده درد داره ب تمام سرم دردو منتقل میکنه 

الان میترسم برم دکتر بنظرتون چی میتونه باشه😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری دکتر پاشو زود باش

ترکیدم😭😭 خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
دختر خوب پاشو برو دکتر ، تو راه هم ایت الکرسی بخون انشالله که هیچیت نیست ، زودتر پاشو برو خودتو غز ا ...

میترسم تومور باشه یا ضربه مغزی😭😭😭چون این علائمارو دارم 

میترسم تومور باشه یا ضربه مغزی😭😭😭چون این علائمارو دارم 

پاشو زودتر برو انشالله که چیزیت نیست هرچی هم باشه باید تا دیر نشده بری ، پس به یکی بگو باهم برید پاشو زودتر

اللهم عجل لولیک الفرج