2777
2789

ما باید یکم این ماه میاد خونه تحویل بدیم حالا شهرستان کارمون گره خورده حیرون شدیم دارم همش حرص میخورم وسیلها خونمم جمع نکردم یه روزم توراهیم تابرسیم خونه دعا کنید همیشه اینجا خواستم دعا کنید کارم حل شده دعاکنید زودتر اینجا کارمون حل شه برم خونه وسیلهام جمع کنم دارم میمیرم خدا خیرتون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم  اینچیزا چه قد سخته خودم به یه نوع دیگه شو دارم  ولی امیدوارم خدا به هردومون کمک ک ...

هیچوقت ادم کارش گیر بنده خدا نیوفته الان نرسم خونه جواب هردوتا صاحبخونه باید بدم اولی که برای هر یه روز توخونشم میخواد کلی پول بگیره اون یکیم پول میخواد . یکم رحمم ندارن 

هیچوقت ادم کارش گیر بنده خدا نیوفته الان نرسم خونه جواب هردوتا صاحبخونه باید بدم اولی که برای هر یه ...

ان شاالله    واقعا حق داری خیلی سخته  ولی دلتو آروم کن و از ته دلت بسپارش به خدا  بگو فقط از خودت برمیاد  و واقعا غصه شو نخور ان شاالله درست میشه