2777
2789

ما باید یکم این ماه میاد خونه تحویل بدیم حالا شهرستان کارمون گره خورده حیرون شدیم دارم همش حرص میخورم وسیلها خونمم جمع نکردم یه روزم توراهیم تابرسیم خونه دعا کنید همیشه اینجا خواستم دعا کنید کارم حل شده دعاکنید زودتر اینجا کارمون حل شه برم خونه وسیلهام جمع کنم دارم میمیرم خدا خیرتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم  اینچیزا چه قد سخته خودم به یه نوع دیگه شو دارم  ولی امیدوارم خدا به هردومون کمک ک ...

هیچوقت ادم کارش گیر بنده خدا نیوفته الان نرسم خونه جواب هردوتا صاحبخونه باید بدم اولی که برای هر یه روز توخونشم میخواد کلی پول بگیره اون یکیم پول میخواد . یکم رحمم ندارن 

هیچوقت ادم کارش گیر بنده خدا نیوفته الان نرسم خونه جواب هردوتا صاحبخونه باید بدم اولی که برای هر یه ...

ان شاالله    واقعا حق داری خیلی سخته  ولی دلتو آروم کن و از ته دلت بسپارش به خدا  بگو فقط از خودت برمیاد  و واقعا غصه شو نخور ان شاالله درست میشه