2777
2789
عنوان

گلو دردهای مکرر

248 بازدید | 13 پست

سه هفته ست . سر شش هفت روز گلودرد شدید و کوفتگی خفیف میگیرم . دو سه روز آموکسی سیلین ک میخورم همه چی تموم میشه . دوباره روز از نو روزی از نو. هیچ علائم دیگ هم ندارم . دردش خیلی بده و شدید. کسی تجربه داشته؟

آخ سوال منم هس چند ماه پیش کرونا گرفتم گلو درد بدی گرفتم تا رفتم دکتر خوب شدم بعد از اون هر 3 هفته گلو درد میشم دارو میخورم خوب نمیشه حدود 7 یا 10 روز طول میکشه خوب بشم مثلا میرم حموم اصلا نمیرم بیرون بازم گلو درد میشم یا چیزی بخورم گلو درد میشم قبل از کرونا اصلا اینجوری نبودم دیر به دیر گلو درد میشدم از وقتی کرونا گرفتم بدبخت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم گلو درد بدی گرفتم امروز وقت دکتر دارم خسته شدم همش گلو دردم و دکتر میرم

منکه دکتر هم نمیرم. همسرم هم یکماه قبل اینطوری شده بود شاید یکماه گلودرد داشت که شدت و ضعف پیدا می‌کرد. ولی در مورد من جمعه به جمعه از خفیف شروع میشه دردش میپیچه تو کل گلو و زیر گوش و ...که آب دهان هم نمیشه به راحتی قورت داد. دکتر ب شما چی میگه؟ 

منکه دکتر هم نمیرم. همسرم هم یکماه قبل اینطوری شده بود شاید یکماه گلودرد داشت که شدت و ضعف پیدا می‌ک ...

هیچی میگه لوزه ت حساسه ولی مطمئنم اشتباه تشخیص داده منم وقتی گلو درد میشم شوهرم میگه چه خبره دیگه دکتر نمی‌برمت امروزم مجبوره ببره منو چون خودش منو مریض کرده

هیچی میگه لوزه ت حساسه ولی مطمئنم اشتباه تشخیص داده منم وقتی گلو درد میشم شوهرم میگه چه خبره دیگه دک ...

🙄 داروهای قبل رو تکرار کن خب . چرا واقعا دکتر میری وقتی فایده نداره .

منم دقیقا خیلی درد بدیه . بعداز کرونا همه مریضی ها عجیب شدن و بی درمان

عزیزم دمنوش ختمی، اسطوخدوس وآویشن و پنیرک بخور

آمپول ویتامین سی بتامتازون و سفازولین داخل سرم و عظلانی نروبیون

آشناهات بلد باشن بادکش بهترین درمان هستش

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم دمنوش ختمی، اسطوخدوس وآویشن و پنیرک بخور آمپول ویتامین سی بتامتازون و سفازولین داخل سرم و عظل ...

چقدر آمپول بازی . منم فراری ازش 😅  ببینید دمنوش و ... هیچی بهش اثر نمیکنه . یک مدل عجیبیه . یک روز آموکسی سیلین خوردم امروز قطع شد🫥

سلام عزیزم خوبین ببخشید مزاحمتون شدم .کامنت شمارو درباره ارتباط چشمی دیدم.من پسرم یک سال و سه ماهشه جدیدا متوجه شدم وقتی از خیلی نزدیک نگاهش میکنم یه جای دیگه رو نگاه میکنه ولی از فاصله دو سه وجبی نگاه میکنه به چشمام.نمیدونید این طبیعیه یا نه ؟در بچه های اتیسم رابطه چشمی فقط از نزدیک خوب نیست یا از دور هم همینه ؟

سلام عزیزم خوبین ببخشید مزاحمتون شدم .کامنت شمارو درباره ارتباط چشمی دیدم.من پسرم یک سال و سه ماهشه ...

سلام بانو جان حقیقتا اطلاعات پزشکی دقیقی ندارم 

تشخیص اوتیسم زیر سه سال راحت و قطعی نیست .

ولی کلاااا ارتباط چشمی نمی‌گیرند چون موجب هراسشون میشه . 

ولی شما حتما این مورد رو با متخصص اطفال مطرح کنید 

اگر چکاپ ماهیانه انجام میدید ک حتما پزشک تا الان متوجه شده .