2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بهتون بی احترامی کنه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 96 پست
نفرین نکن بذار خدا تنبش کنه

اصلا اهل نفرین نبودم

اما دیگه بریدم وقتی میبنم اونا چندنفرن و من تنها

یه بدی که دارم وقتی ناراحتم یا عصبانی زود گریم میگیره اصلا نمیتونم چیری بگم و دفاع کنم

اولین بار بود اونم نفرین نکردم واگذار کردم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اهل نفرین نبودم اما دیگه بریدم وقتی میبنم اونا چندنفرن و من تنها یه بدی که دارم وقتی ناراحتم ...

من آدم سم خط میکشم روش راحت میذارم کنار یه برادر دارم دروغ زیاد می‌گفت به راحتی گذاشتم کنار خیلی راحت پارسال ماشین خریدم پسرش فرستاده بود گفت بود ماشین بده بیاره درسش کنم نو بود داخلش روکش اینا بندازه ازنظر کاری هنرمند متاسفانه دروغگوی منم ندادم نخواستم این رفتارامد بازبشه

من آدم سم خط میکشم روش راحت میذارم کنار یه برادر دارم دروغ زیاد می‌گفت به راحتی گذاشتم کنار خیلی راح ...

من چندماه بود که دیگه راحت بودم اما شوهرم اصرار کرد یکبار جلو برم اگه نشد دیگه تموم

که نشد دیگه

خواهرم حسادت از تمام رفتارش معلومه از وقتی ازدواج کرده انگار نمیشناسمش

بابامم که از اول همین بود

من ازدواج کردم که فقط از اون خونه و ادماش فرار کنم اما خدارو شکر خدا ادم خوبی سر راهم گذاشت