2777
2789

اگه یکی از عزیزانتون مهمونتون باشه و تو خونتون جلوی بچه‌هاتون یه عالمه حرف بهتون بزنه و گذشته‌ای که برای خودتون بوده به روتون بیاره چکار میکنید؟

فقط شعار ندید کاری که به نظرتون اون لحظه انجام میدین رو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میگه حقیقته؟ یا الکی گفته؟ 

ب هرحال جلوی بچه ها نباید حرفی میزد

نمیدونم بهش میگفتم ساکت شو بعدا حرف بزنیم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من دو حالت دارم اگ قبلا تکرارشده باشه ودلم پرباشه میرینم بهش چون پیش اومد البته دوران مجردی امااگ اون لحظه اروم باشم و ریلکس مغزم انگار قفل میکنه امابدون شک قطع ارتباط

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

قطع رابطه. حتی باشه مادرم. ی مدتِ طولانی در حد سه ماه پیشش نمیرم. نمیذارمم پیشم بیاد

من پدرم بود ۳ سال پیش جلوی بچه‌هام گفت تو چکار کردی و ابروم بردی منم گفتم تو این حرف گفتی و ...بحثمون شد

بعدش اشتی کردیم دوباره شهریور خواهرم و شوهرش حرف بردن و اوردن منو بابام دعوامون شد

دیروز گفتم زنگ بزنم شاید دلش تنگ شده باشه اما آشتی نکرد و گفت تو حرمت مهمون نمیدونی من میزدم تو سرتم نباید سربالا میکردی و قطع کرد و اشتی نکرد

هرچی میگه حقیقته؟ یا الکی گفته؟  ب هرحال جلوی بچه ها نباید حرفی میزد نمیدونم بهش میگفتم ساکت ...

ببین من مجرد بودم مادر نداشتم خیلی تنهاااا بودم سمت دوست پسر رفتم فکر کن من الان ۳۰ سالمه اون موقع دوم راهنمایی بودم

اینو جلو بچه‌هام گفت درحالیکه خودش دختر خونه برده 

معمولا تو خونم به مهمونم نمیتونم چیزی بگم ،حتی اگه بی احترامی کنه  

کلا تو خونه خودم انگار دست و پام و زبونم بسته ست .

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من پدرم بود ۳ سال پیش جلوی بچه‌هام گفت تو چکار کردی و ابروم بردی منم گفتم تو این حرف گفتی و ...بحثمو ...

همش تقصیر این ادمای چاپلوسه که از قصد میخوان بین بقیه رو بهم بزنن اما بابات نباید گوش کنه حرفاشونو

★دعا کنین دخمل خوشملم سالم به دنیا بیاد و راحت زایمان کنم★

لطفا ازخونه من برو بیرون بعضی ها لیاقت احترام و دوستی رو ندارن مث شما( خخ البته اگ میتونی ارامشت رو حفظ کنی)

من بودم چون نمیتونم اروم باشم بهش میگم (گمشو بیرون حالم ازت بهم میخوره دیگ نمیخام ریخت نحستو ببینم)

میشورمش.... شوهرم میگه اگه مهمون تو خونت بهت چشمکم بزنه بهش بی احترامی نکن وقتی داشت میرفت بگو فلانی ...

به خدا دیگه مغزم نمی‌کشه

کاش دیروز بهش زنگ نمیزدم همه چیز برام عادی شده بود