2777
2789

سلام میخایم خونه رفیقمو موکت کنیم سرامیکاش رنگشون زشته چ جنسی خوبه روی موکتو میخایم ی فرش بندازیم برای جلو مبلا یه ۱۲متری میخوره وسط موکت نکنیم دوتا ۹متری کامل میخوره ولی چون سرامیکاش بدرنگه میخاد موکت کنه چ جنسی خوبه ک گرونم خیلی نباشه مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب پارکت بگیره بهتر وشیک تراز موکت موکت کف پاها رو داغون میکنه

من واسه اشپزخونه موکت انداختم یعنی کف پامو زخم میکردا منم باید ومپایی پا میکردم دیگه ورداشتمش راحت شدم‌

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
من واسه اشپزخونه موکت انداختم یعنی کف پامو زخم میکردا منم باید ومپایی پا میکردم دیگه ورداشتمش راحت ش ...

اره منم تاپارسال اشپزخونم موکت بود پاهام داغون شد امسال عید جمع کردم فرش انداختم

پرز بلند فقط نگیر اصلا

من یه پادری دارم انداختم جلو اتاق

جاروبرقی میکشم تمیز نمیشه هرسه چهار روز یه بار میتکونمش کلی آت اشغال ازش میریزه بیرون

حالا این پادریه میتونم بتکونمش

کل اتاق رو پرزبلند کنی اصلا نمیشه تکونش داد

موکت معمولی و بدون طرح بکن رنگ روشن