2777
2789
عنوان

خیانت😭😭😭

325 بازدید | 11 پست

اخه چرااینقدر ساده اید 😅

یه روش جدیده برای دیده شدن 

بدون اینکه زحمت تبلیغ برای کارش بکشه خیلی راحت همه توجهات رو به خودش و کارش جذب کرد  

شماهم دلتون سوخت 

این چجور زندانیه ک پیج اینستاگرام داره

رو عکسها هم اسم پیجشو زده برای تبلیغ کارش😁

خداییش از روش خوبی استفاده کرده نونش حلاله 😂

)تاپیک دیگه زدم هیچکس نیومد گفتم‌مثل اون خانم بو شگرد تامیک خیانت ویو بخورم

بلکه بقیه از گمراهی دربیان!)

کدوم تایپیک 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11069697/دیشب-فهمیدم-شوهرم-خیانت-میکنه-بهم

اون خانمه که خیانت کرده بود به شوهرش بعد شوهرش تو سرش میزد 

درسته ؟؟؟

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

خوب میخاست با مظلوم‌نمایی  و جلب توجه مشتری برای پیجش جمع کنه ینی از راه دروغ

مشتریه چی؟ چرا گزارش می‌زنید تو مشتریه پیجش نمی شدی خب  واقعا سخته  براتون درکش  ازتاپیکی  که خوشتون نمیاد بیاین بیرون   ما داشتیم میخوندیم  

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11069697/دیشب-فهمیدم-شوهرم-خیانت-میکنه-بهم

مطمنی قضاوت نکردی

خودش‌گفت نمیخوام بره گوگل شناخته بشم شاید واسه همین تعطیل کرده

نه دلی برای ماندن دارم نه پایی برای رفتن