2777
2789
عنوان

وای یادتونه اینا رو؟ 🥺

193 بازدید | 6 پست

به شدت دلم تنگ شده واسه اون زمانا که. مجله میخریدیم رو جلدش ازینا چاپ می کردن... 

اون موقع ها که گوشی نبود بابام همیشه روزنامه میخوند میرفتم. می‌نشستم رو پاهاش باهم میخوندیم... 

اون. موقع مهربون تر بود... 

اون. موقع ها قشنگ تر بود همه چی 

گاهی آرزو میکنم. که خدا اگه شد اگه رفتم بهشت یه دور دیگه اون. زمانا رو زندگی کنم 

اون موقعا ها از ته دل میخندیدم 

یادش بخیر چقد خوب بود... 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونی چقدر دلم برای اون دوران تنگ شده. بابای منم هر روز که از سرکار میومد  یه روزنامه سر راه میخرید روزنامه همشهری.. تازه پنجشنبه ها یه روزنامه ویژه کودکان لای روزنامه بود اسمش روزنامش دوچرخه بود انقدر با اشتیاق میخوندمش جدولشو حل میکردم... دلم برای اتاق دوران بچگیم تنگ شده.. تختم کمدم اسباب بازیام...بابااااام که ۸ ساله دیگه ندارمش😭😭😭😭 منم خیلی دوست دارم اون دورانو یه بار دیگه زندگی کنم ولی دیگه بزرگ نشم تو همون سن بمونم

یادش بخیر من عاشق مجله روزهای زندگی بودم سالها پول تو جیبی من خرج خرید مجله شد تشنه خواندن مجله و کت ...

خیلی قشنگ. بودن 

مجله 

روزنامه 

زی زی گولو 

از اون توپ های تق تقی که. میخوردن بهم صدا می‌دادند ته ته با کلاسی بودن 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
وای نمیدونی چقدر دلم برای اون دوران تنگ شده. بابای منم هر روز که از سرکار میومد  یه روزنامه سر ...

حیف حیف از اون دورانا 

خدا بیامرزه عزیزم... 

سودوکو چقد حل میکردم عاشقشون بودم