2777
2789

دوستان سلام ...

خواستم تجربه ای که برای خودم اتفاق افتاده باهاتون در اختیارتون بزارم.

من به شدت استرسی ، جوشی، خودخوری بودم ،تمامی قرصهای آرام بخش استفاده کردم اما هیچ تاثیری نداشت ،یا اگرم داشت مقطعی،

تا اینکه یکی از دوستام بهم گفت هر شب قبل خواب یه لیوان عرق بیدمشک و گلاب بخور تا ریلکس بشی ،الان ۱ ماهه مصرف میکنم بدون اینکه یه شب قطع کنم ،آروم شدم هیچ ،پوستم روشن و سفت شده، عالیییییی شده بخدا ،همه بهم میگن دکتر پوست رفتی ؟لیزر کردی😄

گفتم حتما استفاده کنید دوستان 

خیلیم عالی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به چه عالی..عزیزم عرق رو با گلاب باید مخلوط کنیم یاجدا؟

آره یه نصف لیوان عرق بیدمشک بقیه نصف لیوان گلاب،با قاشق هم بزن سر بکش. ،خدایی عالیه. ،هم برای اعصاب هم پوست 😁