2777
2789

هیچوقت بو نمیده با اینک چندین ساعت تو کفش میمونه 

زیر بغلو دهنشم همینطور 

نمیدونم چرا اینجوریه ولی خوشبحالش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیگم میزارم یکم بشینه خستگیش که در رفت چایی میوه ای چیزی خورد میگم بوی باقالی میاد 

بیزحمت پاهاتو بشور

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

کلا بو نمیده 

ولی وقتی میاد خونه مستقیم میره دوش میگیره . جوراباشم میندازه لباسشویی 

خیلی مرتبه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای ک نگو دیوونم کرده از راه میاد میره حموم مسواکش همیشه میزنه یعنی بهداشت شخصیش ۲۰ بهداشت محیط منفی ۶۰ یعنی خونمو ب گوه میکشه بچه کوچیک دارم بتید دنبال اقا باشم چیز خطرناک نندازه کف خونه بچه بخوره پوست ک ا ندوم رو میندازه تو کشو بچمم دایم دستش تو کشویه مسواک میزنه رو شیر تف کرده باید شیر ابو بشورم یعنی سر شب نشستم از دستش گریه کردم

هیچی نمیگم میزارم یکم بشینه خستگیش که در رفت چایی میوه ای چیزی خورد میگم بوی باقالی میاد  بیزح ...

طفلی شوهرم صندل هم میپوشه باز پاهاش بو میگیره  

خودشم معذبه

ولی بدنش بو نمیده.

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب