2777
2789

من همش خستم روزا دیر بیدار میشم امروز بیرون بودم خانومه میگفت ساعت ۱۰ شب می‌خوابه ساعت ۳ شب بیدار میشه نماز میخونه و صبح هم میره پیاده روی و به کارهاش میرسه کاش منم بتونم اینجوری برنامه ریزی کنم اما نميشه

بدن هر انسانی با انسان دیگه متفاوته 

انشان حدودا هفت ساعت خواب مفید نیاز داره 

اگه شاغل نیستی و دانشجو هم نیستی ، پس میتونی خواب کافی داشته باشی 

در طول روز چه کارهایی میخوای انجام بدی ؟

جواب ابلهان خاموشیست

من برنامه ریزیم اینطوره که هدفونو میذارم رو گوشم آهنگ شاد میذارم با اولیش فقط جلوی آینه میرقصم و میخونم از دومی به بعد میرم آشپزخونه شروع به کار میکنم بعد به خودم میام میبینم کل خونه روسابیدم باطریه هدفونمم داره تموم میشه😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شاغلم روی دقیقه های شبانه روز هم برنامه ریزی دارم .ولی چون منظم هستم در هر شرایطی خونم تمیزه.صبح زود قبل رفتن سرکار صبحانه رو آماده میکنم خودم نمی‌رسم بخورم .از سرکار برگشتم کارهای اصلی .نظافت سرویس بهداشتی هم دوبار تو هفته سه‌شنبه و جمعه

بدن هر انسانی با انسان دیگه متفاوته  انشان حدودا هفت ساعت خواب مفید نیاز داره  اگه شاغل ...

خوب من مادر دوتا بچه هستم ۵و ۶ ساله و کار شوهرمم هیچ برنامه ریزی نداره معمولا یه روز صبح زود میره یا شب دیر میاد ....میخوام ب کارهای خونه برسم مثل نظافت پخت پز ....

خوب من مادر دوتا بچه هستم ۵و ۶ ساله و کار شوهرمم هیچ برنامه ریزی نداره معمولا یه روز صبح زود میره یا ...

دیگه نظافت و غذا که آنچنان برنامه ریزی لازم نداره 

برای غذا برنامه هفتگی داشته باش که بدونی چه مواد اولیه ای نیاز داری 

نظافت هم هفته ای دو بار جارو و سه بار گردگیری 

به بچه ها یاد بده توی اتاق خودشون بازی کنن ، اینجوری سالن همیشه مرتب است 

شب ها نهایتا دوازده بخواب 

جواب ابلهان خاموشیست
من برنامه ریزیم اینطوره که هدفونو میذارم رو گوشم آهنگ شاد میذارم با اولیش فقط جلوی آینه میرقصم و میخ ...

منم آهنگ میذارم اما نمیدونم چرا اعصابم خرد میشه و قطش میکنم خیلی بی حوصله هستم دکتر رفتم گفت بی انگیزه هستی قرص داد شدیدا لاغر شدم و دیگه نخوردم

دیگه نظافت و غذا که آنچنان برنامه ریزی لازم نداره  برای غذا برنامه هفتگی داشته باش که بدونی چه ...

تشکر عزیزم از پستت اسکرین گرفتم ک بتونم برنامه روزانه بنویسم ازش تشکر انشاءالله ک سرحال بشم 

خیلی عالی هستی عزیزم ماشاءالله انشاءالله همیشه سلامت باشی

فدات عزیزم .اگر خانه داری می‌دونم کار خیلی زیادی میکنید اما معمولا به چسم نمیاد .مثل مادرم .اما خب خیلی سخت نگیر مثلا بگو با خودت قبل از ظهر دو تا کار میکنم .بعد از ظهر هم شام میزارم خیلی برنامه ریزی فشرده نکن چون نمی‌رسی بهشون و دلسرد میشی .در خالی که قطعا با وجود دو فرزند خیلی کار داری و انجام میدی خودتو دست کم نگیر .اون خانم هم بیکاره ساعت سه بیدار میشه خواب دم صبح برای سلامتی لازمه 

تشکر عزیزم از پستت اسکرین گرفتم ک بتونم برنامه روزانه بنویسم ازش تشکر انشاءالله ک سرحال بشم  

ازمایش بده شاید کم خونی داشته باشی ، مولتی ویتامین مصرف کن ، میوه و سبزی حتما هر روز توی برنامه غذاییت باشه 

لباس رنگ روشن بپوش ، به ظاهرت رسیدگی کن 

حتی اگه نمیتونی بری پیاده روی ، توی خونه روزی 15تا 30 دقیقه ورزش کن

جواب ابلهان خاموشیست
فدات عزیزم .اگر خانه داری می‌دونم کار خیلی زیادی میکنید اما معمولا به چسم نمیاد .مثل مادرم .اما خب خ ...

واقعا ممنونم از پست قشنگه و نوشته های باارزشت خیلی حال دلم خوب شد با خوندنشون انشاءالله خدا دلتو شاد کنه 

ازمایش بده شاید کم خونی داشته باشی ، مولتی ویتامین مصرف کن ، میوه و سبزی حتما هر روز توی برنامه غذای ...

کم خونی ندارم آز دادم گفت خونت غلیظ هست میوه اصلا نمی‌خورم دوست ندارم میدونم هم ک باید بخورم اما نمیدونم دوست ندارم ..سبزی میخورم ...دوست دارم آرایش کنم اما نمیدونم چرا دست دلم نمیره فقط موهامو شونه میکنم و تیشرت شلوار میپوشم با بچه ها مشغولم😄

کم خونی ندارم آز دادم گفت خونت غلیظ هست میوه اصلا نمی‌خورم دوست ندارم میدونم هم ک باید بخورم اما نمی ...

این همه میوه متنوع ، هیچکدوم را دوست نداری ؟ 

میوه برای بدن لازمه 

سعی کن زوری هم شده یه رژ بزنی ، بعد که خودتو توی آینه دیدی سر حال میشی 

بچه ها بزرگ میشن و میرن دنبال رویاهای خودشون ولی عمر شما بر نمیگرده ، پس در کنار بزرگ کردن بچه ها به فکر خودت هم باش 

اگه بتونی عضو کتابخانه بشی هم خوبه ،کتاب امانت بگیری و مطالعه کنی

جواب ابلهان خاموشیست
این همه میوه متنوع ، هیچکدوم را دوست نداری ؟  میوه برای بدن لازمه  سعی کن زوری هم شده یه ...

واقعا ممنونم از راهنمایی های قشنگتون چشم سعی میکنم یک کتاب خانه پیدا کنم والا میوه چرا توت فرنگی خیلی دوست دارم ک فعلا گرون هست منتظرم قیمتش بیاد پاین و رژ رو هم چندین بار اراده کردم ک همیشه بزنم اما بی انگیزه هستم بخاطر دوران افسرده گی که گذروندم اما چشم انشاءالله ک به راهنمایی هاتون عمل میکنم