2777
2789
عنوان

بارداری و ضعیف شدن اعصاب … 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 42 پست
بسلامتی عزیزدلم....خوشحالم از آشناییتون بیمارستان دنا و اردیبهشت خیلی خوبن من خودم مادروکودک هستم ...

مرسی نازنینم 

انشالله به سلامتی کوچولو رو بغل بگیری گلم

منم خوشحال شدم دوست شیرازی پیدا کردم اینجا😘😘😘

دوستای من توی شیراز فقط بیمارستان اردیبهشت رو بهم معرفی کردن گفتن خوبه باقی رو گفتن نیمه خصوصیه

حالا قراره بیام خودم بیمارستان و پرسنل و اتاق زایمان رو ببینم بعد تصمیم بگیرم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی نازنینم  انشالله به سلامتی کوچولو رو بغل بگیری گلم منم خوشحال شدم دوست شیرازی پیدا کردم ...

عزیزدلمی...همچنین شما خوشگلم💖🙏

آره اردیبهشت عالی. .دنا هم خیلی خوبه انشالله بیا قبلش خودت برو از نزدیک ببین

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزدلمی...همچنین شما خوشگلم💖🙏 آره اردیبهشت عالی. .دنا هم خیلی خوبه انشالله بیا قبلش خودت برو از ...

مرسی عزیزم

ببخشید مجدد سوال برام پیش اومد

بیمارستان اردیبهشت برای زایمان هم بیمارستان خوبیه؟

من واقعا موندم چه انتخابی کنم از به طرف میگن مادر و کودک برای زایمان طبیعی تخصصی تر هست

از طرفی هم من بیمارستان خصوصی با رسیدگی خاص و خوب و خلوت و تمیز میخوام

شما خودتون اگه زایمان طبیعی میخواستید و هزینه براتون مهم نبود چه بیمارستانی رو انتخاب میکردید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مرسی عزیزم ببخشید مجدد سوال برام پیش اومد بیمارستان اردیبهشت برای زایمان هم بیمارستان خوبیه؟ من و ...

بیمارستان اردیبهشت واسه زایمان حرف اول رو میزنه عزیزم

مادر و کودک آره تخصصی هست ولی اردیبهشتم تمام امکانات کامل رو دارن واسه زایمان و بعدش..نگران نباش

مادر و کودک بخاطر این بیشتر شناخته شده که نیمه خصوصیه و هزینه ها کمتر

من بحث دکترم بود که اینجا رو انتخاب کردم

وگرنه اردیبهشت یا دنا رو انتخاب میکردم

بیمارستان اردیبهشت واسه زایمان حرف اول رو میزنه عزیزم مادر و کودک آره تخصصی هست ولی اردیبهشتم تمام ...

پس شما برای زایمان طبیعی اردیبهشت و دنا رو پیشنهاد میدید؟

پس شما برای زایمان طبیعی اردیبهشت و دنا رو پیشنهاد میدید؟

بله قطعا. ..

من یه سری مشکلات دارم که باید حتما تحت نظر همین دکتر بودم چون از اول درجریان پروندم بود

وگرنه  اردیبهشت و دنا ..فرقی نداره طبیعی یا سزارین..برا هردو عالیه 

بیمارستان اردیبهشت واسه زایمان حرف اول رو میزنه عزیزم مادر و کودک آره تخصصی هست ولی اردیبهشتم تمام ...

الان سرچ کردم بیمارستان اردیبهشت چمرانه و دنا توی ستارخان

خونه من زرهی هست خیابون فلاحی

بنظرم دنا بهم نزدیک تره ولی باید بیام برم خودم محیط رو ببینم

بله قطعا. .. من یه سری مشکلات دارم که باید حتما تحت نظر همین دکتر بودم چون از اول درجریان پروندم بو ...

ممنونم گلم از راهنماییت

برای خودتو نی نی گلت سلامتی آرزو دارم❤️😘

الان سرچ کردم بیمارستان اردیبهشت چمرانه و دنا توی ستارخان خونه من زرهی هست خیابون فلاحی بنظرم دنا ...

برو از نزدیک ببین و بیمارستانی رو انتخاب کن که مسیرش به خونت نزدیکتره

اها..پس بوشهری اصیل هستین..فک کردم اومدین غربت..موفق باشی عزیز

فدات بشم

اصالتن از سمت پدری بله بوشهریم

هرچند خودم متولد و بزرگ شده ی بوشهر نیستم 

ولی کلا شهر خوبیه با مردم بسیار عالی