2777
2789
عنوان

بارداری و ضعیف شدن اعصاب … 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 42 پست
یه پیرمرده مجرده که هیچی حالیش نیست.توروخدا برام دعا کن.هیچییی پول نداریم.ازونور مامانمم طبقه بالاش ...

انشالله عزیزم

برات دعا میکنم

این مامانا چرا بعضی وقتا اینقدررر بد ذات میشن و مراعات حال بچه هاشون رو نمیکنن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بارداری اولم خیلی اذیت شدم ولی این سری خوبم خداروشکر مشکلی ندارم از لحاظ روحیه

خدا رو شکر عزیزم

ولی مطمئنن یه شوهر و مامان مثل من نداری که هر کدومشون به یه طریقی بهمت بریزن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر عزیزم ولی مطمئنن یه شوهر و مامان مثل من نداری که هر کدومشون به یه طریقی بهمت بریزن

میدونی من بارداری اولم رفتم خونه بابام

اصلا بد نیستنا. .خیلی هم خوبن ولی من چون حساس بودم رو همه حرکات و رقتارشون حساس شده بودم و بد برداشت میکردم...هم به خودم هم به اونا خیلی سخت گذشت

اینبار خونه خودم هستم و درسته حق با شماست شوهرم اصلا آدمی نیست که بخاد عصبیم کنه یا ناراحت

خانوادمم که چند روز یبار سر میزنن و میرن

حق با شماست وقتی تو بارداری کسی رو اعصابت بره بدجور بهم میریزی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
میدونی من بارداری اولم رفتم خونه بابام اصلا بد نیستنا. .خیلی هم خوبن ولی من چون حساس بودم رو همه حر ...

مامان منو ببینی و باهاش رفت و آمد کنی میگی فرشته ی روزی زمینه و خدایش هم گاهی از خوبی هیچی کم نمیزاره

ولی گاهی هم اونقددددررو اغصاب من یا خای شوهرم میره که من میگم دوری بهتره البته دورم نیستیما ولی موقتن وقتی رفتار بدی ازش میبینم یا پر توقع بازی در میاره جلو شوهرم یه چند روزی یا یه هفته ایی نمیرم سمتشون و سکوت میکنم که تنش ایجاد نشه اعصابم راحت بمونه ولی شوهرم مثل امروز یهو سوک میده و حرف پیش میکشه

😭😭😭الانم منو بهم ریخته بچه طفلیمم از دیدن ناراحتیم کلی ناراحت شده خودش رفته توی اتاق مهمان آجیل و میوه برای خودش برده اونجا داره تلوزیون نگاه میکنه

من دارم حرص میخورمممم

بله مادرم ازم دوره غریبم 

منم به مدت دوری خیلی شدید آرزو داررررم

بچه تو راهه وگرنه میرفتم یه مدت خونه شیرازم با پسرم میموندم بدون شوهرم و مامانم و اونایی که ناراحتم میکنن…

حالا بچه ام دنیا اومد میرم

مامان منو ببینی و باهاش رفت و آمد کنی میگی فرشته ی روزی زمینه و خدایش هم گاهی از خوبی هیچی کم نمیزار ...

حرص نخور عزیزم ..همه بحث دارن...الا به ذکر الله تطمئن القلوب رو بخون..یه آهنگ برا خودت و نی نی پلی کن و دراز بکش باهاش حرف بزن..ریلکس باش

بزار به خوبی بگذره تا نی نی هم آروم باشه

منم به مدت دوری خیلی شدید آرزو داررررم بچه تو راهه وگرنه میرفتم یه مدت خونه شیرازم با پسرم میموندم ...

عزیزم شماهم شیرازی😍😍

کدوم بیمارستان ثبت نام کردی..دکترت کیه

حرص نخور عزیزم ..همه بحث دارن...الا به ذکر الله تطمئن القلوب رو بخون..یه آهنگ برا خودت و نی نی پلی ک ...

فدات بشم با محبت

واقعا جز خودم هیچ کسی نمیتونه کمکم کنه و آرومم کنه

سر پسرم هم همینقدررر حرص خوردم و عصبیبودم اون موقع بیشترش از مامانم بود و خواهر بزرگم

منم پنج سال پیش کوچیکتر بودم و نادون تر

الان پسرم هم عصبیه هم حرصی هم بی نهایت لحباز و شیطون

همه اش بخاطر مامانم و‌خواهرم بود 

فدات بشم با محبت واقعا جز خودم هیچ کسی نمیتونه کمکم کنه و آرومم کنه سر پسرم هم همینقدررر حرص خوردم ...

بخدا خیلی تاثیر داره روی جنین

بعد باخودت میگی کاش بخاطر حرفای الکی خودمو و بچمو اذیت نکرده بودم

ذکر بگو و خودت رو آروم کن

تو الان مامان دوتا وروجکی😍😍باید خیلی قوی و شاد و پر انرژی باشی

عزیزم شماهم شیرازی😍😍 کدوم بیمارستان ثبت نام کردی..دکترت کیه

ساکن بوشهرم عزیزم

ولی خونه دارم شیراز هم

احتمالا زایمان رو بیام شیراز انجام بدم

دکتر زنان و زایمان شراز پیش ندا هادی‌پور توی ملاصدرا میرم

ولی بیمارستان خصوصی میخوام شما جای خیلی خوب سراغ دارید

البته زایمان طبیعی میخوام داشته باشم‌

بخدا خیلی تاثیر داره روی جنین بعد باخودت میگی کاش بخاطر حرفای الکی خودمو و بچمو اذیت نکرده بودم ذک ...

❤️❤️❤️

ساکن بوشهرم عزیزم ولی خونه دارم شیراز هم احتمالا زایمان رو بیام شیراز انجام بدم دکتر زنان و زایما ...

بسلامتی عزیزدلم....خوشحالم از آشناییتون

بیمارستان دنا و اردیبهشت خیلی خوبن

من خودم مادروکودک هستم با خانم انوشه خواجه دهی..سزارینم