2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندید چی بوده ترو خدا بگید احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست

عروسک های شکسته 

بی بازگشت 

کنیز سفید 

افسانه قاجار

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهار رسوایی،تا تلاقی خطوط موازی

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
این مرد امشب میمیرد ب نظرم خیلییی کلیشه ایه من خوشم نیومد

دقیقا من خودم خیلی تو سلیقه ام نبود ولی دوستم عاشقشه حتی چند دفعه خوندش گفتم شاید کسی بخونه مثه اون دوس داشته باشع

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

ربه کا هم قشنگه

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
دقیقا من خودم خیلی تو سلیقه ام نبود ولی دوستم عاشقشه حتی چند دفعه خوندش گفتم شاید کسی بخونه مثه اون ...

مثل همه ی رمانا پسر پولدار و دختر فقیر و گروگان گیری 😂 بد نبود اما متفاوتم نبود

🕊✌🏻
مثل همه ی رمانا پسر پولدار و دختر فقیر و گروگان گیری 😂 بد نبود اما متفاوتم نبود

تا تلاقی خطوط موازی رو بخون خیلی متفاوته 

😂 همشونم خوشگلن تو رماناااا

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺