2789

حسود نیستم مبارکش باشه انشالله ولی چرا فرق میزارن واقعا مگه فرق ما چیه اون دختر مردم منم همینطور چه فرقی داریم((طلا ۱۰۰میلیون آبگرمکن لباسشویی یخچال دوقلو تلویزیون ۵۰ کولر گازی بهترین آرایشگاه عقد و عروسی زیر لفظی ساعت مچی مارک بهترین لباس عروس شیر بها ۳میلیون نشون انگشتر سنگین  خرید عقد ۱۴میلیون )) حالا من طلا فقط نشونم که کوچیک بود اندازه دستم نبود شوهرم فروختش پولشم باد برد زیر لفظی باد هوا آرایشگاه نبردنم لباس عروس دختر عمم پوشیدم دسته گلم خودم درست کردم هیچ برام نکردن میگفتن پول نداریم الان چطور پول دار شدن نمیدونم 

جاری ندارم ونخاهم داشت ولی حسودی نمیکنم کلا سرم به زندگی خودم گرمه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب نطرم وقتی دست کم بگیری دست کم میگیرن،جاری من از اون هفت خطاس ،شوهرش حق مارو خورد چندین ساله برای خودش بهترین خونه وماشین باغ رو دارن اونوقت ما رو توی سختی گذاشتن حلالش نباشه انشالله(هر چند روز ب روز خوشبخت ترم میشن)

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

خانواده شوهرم بین پسرهاشون تبعیض قائل میشن چه برسه به عروسا 

پدرشوهری که موقع ازدواج ما یک هزاری به شوهرم کمک نکرد عید امسال که برادر شوهرم عروسی کرد براش خونه و ماشین گرفت 😐

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
ب نطرم وقتی دست کم بگیری دست کم میگیرن،جاری من از اون هفت خطاس ،شوهرش حق مارو خورد چندین ساله برای خ ...

من گفتم فشار نیارم ندارن تو نگو داشتن رو نمی‌کردن من ۱سال توی یه تشت ظرف میشستم پدرم در اومدکمکم نکردن 

زمان ازدواج جاریم شرایط مالیشون خیلی بهتر بود کلی کمکشون کردن 

ولی زمان ازدواج من هم سنشون بیشتر بود هم وضعیت مالیشون زیاد خوب نبود 

ولی هرکاری از دستشون برمیومد انجام دادن راضی ام ازشون

خانواده شوهرم بین پسرهاشون تبعیض قائل میشن چه برسه به عروسا  پدرشوهری که موقع ازدواج ما یک هزا ...

ادم میگه مگه منم دل ندارم چرا برای من هیچ برای اون همه چیز 

من گفتم فشار نیارم ندارن تو نگو داشتن رو نمی‌کردن من ۱سال توی یه تشت ظرف میشستم پدرم در اومدکمکم نکر ...

افرین منم دقیقا فکر شما رو کردم ک خورده شدم،هی گفتم گناه دارن فشار نیارم همه جهاز رو خودم بردم اخرش جاری برای خودش داره کیف دنیا رو میکنه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید