2789
عنوان

بین شما و جاریتون فرق گذاشتن خانواده شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از لحاظ خرج که شکر خدا به قول مادر شوهرم برا همتون گوسفند جلو پاتون کشتیم ،😂البته گوشتشو هم بردن همراهشون ... اما از لحاظ دعوتی و احترام فقط هوای یک جاری سلیطه رو دارن بقیه باد هواییم 😁😁

خدا ب کمرشون بزنه 

اره خواهر تا بوده همین بوده 

حالا مال تو اونطور مال من چی شوهرم خرجشونم میده لااقل یه کادو که پولشم از شوهرم بگیرن ندادن

ولی تو عروسی اون یکی نکبتشون یهو پول در آوردن 

نگو از ما میگرفتن و پس انداز برای اون یکی 

منم راضی نیستم چونکه حق و مال من هست سپردمشون ب اون بالا سری خدا حقمو ازشون بگیره انشالله

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

جاری ندارم همسرم تک پسره یه خواهرم داره 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

من قبلاً فرق میذاشتن ناراحت میشدم ولی الان اصلااااااا برام اهمیت نداره و دیگه نخواهد داشت من زندگی خودمو دارم به اونا هم کاری ندارم مهم آرامش خودمه شوهرم از همه لحاظ حواسش بهم هست نمی‌ذاره ناراحت بشم 

قراره بعد زایمانم بریم شهرستان زندگی کنیم که به مادرشوهرم و جاری هام نزدیک میشیم و هفته ای ی بار باهاشون رفت و آمد میکنم که جوری نشه هر روز رفت و آمد کنیم فاصله ها حفظ بشه زندگی شخصی حفظ بشه و سرمو به زندگی خودم گرم میکنم به هیچی هم اهمیت نمی‌دم 

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]
چون نداری اینو میگی اگه داشتی خیلی ناراحت میشدی

منم فک نمی‌کردم ناراحت بشم ولی وقتی زیر لفظی دیدم واقعا ناراحت شدم فرق گذاشتن بینمون مگه من خودشون انتخاب نکرده بودم دیگه فرق گذاشتنشون چیه مادر شوهرم می‌گفت می‌خوام برا این عروسک همه چیز بخرم منم گفتم بخر به من چه

ادم میگه مگه منم دل ندارم چرا برای من هیچ برای اون همه چیز 

همین دیگه 

با اینکه پدر شوهرم اوضاع مالی خوبی داشت ما بخاطر کار شوهرم با دست خالی به شهر جنوبی مهاجرت کردیم خدا میدونه چقد تو غربت سختی و نداری کشیدیم تا ذره ذره زندگیمونو ساختیم

ولی به بقیه پسراش تا میتونست کمک کرد مخصوصا برا پسر آخری که دیگه براش سنگ تموم گذاشت 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
همین دیگه  با اینکه پدر شوهرم اوضاع مالی خوبی داشت ما بخاطر کار شوهرم با دست خالی به شهر جنوبی ...

واقعا سخته تحمل فرق گذاشتن من تو عمرم حسودی نکردم ولی یه کارایی براش کردن که دیگه نمیتونستم خودم کنترل کنم 

اسی یه کاربر بود میگفت پدرشوهرش حتی گل وسط هندونه رو هم به جاریش میده به این محل نمیده🤣

کلا باید بیخیال باشیم و به چپمون بگیریم وگرنه زندگی و حال خودمون تلخ میشه

من که ارتباطمو خیلی کم کردم حالمم خیلی بهتره 

اسی یه کاربر بود میگفت پدرشوهرش حتی گل وسط هندونه رو هم به جاریش میده به این محل نمیده🤣 کلا باید ب ...

من باهاشون کار ندارم اونا هی خودشون میندازمت تو زندگی ما کارشون برای ماست  پولا برای جاری 

چون نداری اینو میگی اگه داشتی خیلی ناراحت میشدی

شاید

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰