2777
2789
عنوان

مردای آشغال الکی غیرت دارن 😏😏

740 بازدید | 41 پست

الان سه ماهه باهاش قهرم میاد دنبالم.ولی میگه باید با مادرم زندگی کنی .. خودش خونه داره . من دوست دارم مستقل باشم . مادرش خیلی تو زندگیم دخالت میکنه .همش دعوا راه میندازه ‌. خیلی اذیتم میکنه عوضی .دیشب شوهرم آومد خونمون .. ولی مامانش تو ماشین موند نیومد بالا.  به ما قشنگ بی احترامی کرد . شوهرم تا بهم زنگ میزنه ‌.میگه کجایی . چرا صدای موتور میاد . صدای کیه . خونه ای ؟ بهش گفتم اگه راست میگفتی منو خوشبخت میکردی بجایی این زر زدنا....دیگه شب رفت بهش گفتم . ی لطفی بهم کن دیگه نیا اینجا . دیگه نمیخوام ببینمت . 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا لطفا این کار رو نکن، نزار مامانش رو زندگیت مسلط شه، زنعمو منم اینجوری بود پنج سال اول زندگیش رو شریک بود با خونه بابا جون اینام، بنده خدا پدرش دراومد هنوز واسه مشکلات اونموقع اش میره تراپیست!!!!!!! 

ربطی به غیرت نداره ها ایشون شکاکه و زندگی کردن با این آدما کار ساده ای نیست موهات سفید میشه فکراتو بکن

اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه تصمیم با خودته

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بهش بگو خونه مستقل می‌خوام اینطوری راحت ترم قبول نکرد. برو خودت قبلش ی مشاوره مشکلتو بگو اگر مشاوره باهات همنطر بود بهش بگو بیاد باهاش حرف بزنه 

موافقت نبود مشاورتو عوض کن

یا اگر خانواده ات پشتت هستن بگو اونا جلوش دربیان 

لطفا لطفا این کار رو نکن، نزار مامانش رو زندگیت مسلط شه، زنعمو منم اینجوری بود پنج سال اول زندگیش رو ...

اره عزیزم ‌.. مادرش خیلی حرمزادس ‌ . نمیدونی انگار هوشم. حتی شب میاد پیش من می‌خوابه کثافت