2777
2789
عنوان

مردای آشغال الکی غیرت دارن 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست

غیرت والا چ عرض کنم ....غیرت مردی هست ک ب سختی کار کنه پول بیاره برای زن و بچه اش 

غیرت اون کولبری داره ک ۱۰۰ کیلو بار جا ب جا میکنه برای یه لقمه 

همسر شما خودش مشکل داره فکر میکنه همه مثل خودشن😏😏😏😏

اسم غیرت رو بد جلوه ندیم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو خونه مستقل می‌خوام اینطوری راحت ترم قبول نکرد. برو خودت قبلش ی مشاوره مشکلتو بگو اگر مشاوره ...

خانوادم پشته منن .. خودش خونه داره روبروی مادرش .. ولی همش تو بغل مادرشه . بخدا رفتارشونو ببینی حالت بهم میخوره

روز خواستگاری نگفت نمی خواد مستقل باشه؟ اگه نگفته خیلی نامردی کرده و الان حق داری زیر بار نری ولی اگ ...

چراعزیزم گفت میریم خونه ای خودمون .‌ ولی حالا حتی ماه عسلم مادرشو با خودش آورد

شوهر سابق منم دوتا خونه داشت ولی میگفت تا آخر عمرت باید با مادرم زندگی کنی رفتم برای قهر چندین بار اومد دنبالم ولی هر بار میگفت همینه دیگه باید با مادرم زندگی کنی منم تمومش کردم الان سالها از اون روزا میگذره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

لطفا لطفا مردای غیرتی رو خراب نکنید.

غیرتی بودن با شکاک و بددل بودن از زمین تا آسمون هست.

مرد غیرتی همسرش تمام زندگیش هست

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
خانوادم پشته منن .. خودش خونه داره روبروی مادرش .. ولی همش تو بغل مادرشه . بخدا رفتارشونو ببینی حالت ...

عشقم مردا بعد ازدواج تازه یادشون میفته از ننشون شیر بخورن مگه نمیدونستی؟😊 انگار زن میاد که اعدامش کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شوهر سابق منم دوتا خونه داشت ولی میگفت تا آخر عمرت باید با مادرم زندگی کنی رفتم برای قهر چندین بار ا ...

خوب کردی .. همسرم من تنها خودمون دو تا باشیم ‌ . فرشتس. تا ننه اشو میبینه دیگه نمیشناسمش... جلوی مادرشم بهم بی احترامی میکنه ‌‌.منم بااینکه دوسش داشتم . ولی نتونستم تحمل کنم