2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید کمک سونوگرافی سینه بایردز 4a

| مشاهده متن کامل بحث + 19030 بازدید | 66 پست
وا چرا  روانیه ؟؟  دردش جیه مردک بیشعور

بخاطر دوست دخترش منو اذیت میکنه

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز خوبید فداتون بشم عزیز توروخدا شرمنده ۶۰۳۷۹۹۷۳۷۰۳۸۳۲۴۳ بنام زهرا حسین نژاد 

چشم ناقابله در حد توانم انشالله خودش براتون بسازه.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
چشم ناقابله در حد توانم انشالله خودش براتون بسازه.

ببخشید میزنه کارت مقصد نامعتبر هست 

سلام عزیزم بهتر شدی؟ الان خوبی؟

سلام ممنونم عزیزم دارو میگیرم ولی خیلی عمل دردناکیه

ممنونم عزیز تا کی میتونید 

عزیزم ساعت ۱۳:۱۷ براوت مبلغ ناقابلی واریز کردم.

سلام عزیزم فقط دارم گریه میکنم از خوشحالی که برات مهم بددن با اینکه منو نمیشناسی و حالم پرسیری ممنون ...

دلم کباب شد واست  با خوندن این پستت😔

درسته اکثر مردا واقعن بی معرفتن و بی محبت نسبت به خانمهاشون ولی اینکه تو بیمارستان بزنه تو سینه ت دیگه واقعا حال  آدمو  بد میکنه😔

عزیزم ان شالله چیز مهمی نباشه و با همین عمل برطرف شده باشه🙏🏻

میدونم سخته ولی سعی کن زیاد استرس بخودت راه ندی. والا من مادرشوهرم دور از جونت سرطان پستان داشت حتی زده بود به زیر بغلش بعد چند جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی خدا رو شکر خوب شد و الان خیلی حالش بهتر از ماها که سالمیم هست.

ولی اون روحیه داشت هاا. حتی بچه هاش پیشش گریه میکردن اون بهشون روحیه میداد میگفت چیز مهمی نیست.

اینو گفتم بدونی  داشتن روحیه  خوب تو هر شرایطی معجزه.

میکنه.

ان شالله که این توده تو پستانت خوش خیم باشه و با همین عمل و دارو اثری ازش نمونه.

دلم کباب شد واست  با خوندن این پستت😔 درسته اکثر مردا واقعن بی معرفتن و بی محبت نسبت به خانمها ...

خیلی ممنونم عزیزم 🙏🙏🙏

رفیق خوب مجازی ام.