2777
2789
عنوان

میخوام بچه دوم بیارم ،مامانم مخالفت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 55 پست
عالیه ببین زمانی که بچت خودش تونست غذا بخوره و دستشویی بره و لباساشو عوض کنه بهترین زمانه من زود ب ...

بله دیگه پسرم واقعا مستقل هست فقط چون سال دیگه ان شاالله کلاس اولی هست اذیت نمیشم؟

پاسپورت نداره ... پول بردنشم ندارم  چن ساله میگم پاسپورت بگیر نصف راهو رفتیم ولی هنوز نگرفته

دقیقا من از وقتی باردار شدم دومی رو

مامانم شد دشمن

هر بدی ای که بگی تواین مدت بمن کرد

چون قرار بود بریم کربلا کنسل شد

خب شوهرش ببره

اگه ارتباطش رو نتونسته با شوهرش خوب نگه داره

دگ بمن مربوط نیست

هر بی احترامی ای بگی به بابام می کنه

تو خونه اش نشسته حقوقش دستشه

باغش دستشه

بعد تف می کنه تو صورتش

بردارم گهگاه میبردش جایی

دید از حد گذرونده اونم دگ قدم از قدم براش برنمیداره

از بچه ها استفاده می کنه 

❤خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب تو گفت  از منی ک مادرش فوت کرده دارم بهت میگم قدر این لحظه هارو بدون ببرش کربلا بعد باردار ش ...

اخه عزیزم من از خدامه ولی چن ساله همینو میگه و پاسپورتم نگرفته 

تازه مادرم جز من پدر و خواهر برادرامم داره

تو این یه سالی که گذشت همه کاراش رو انجام دادم ،چهار بار بردمش مسافرت ،دوتا مشهد بود ،همین دوهفته پیش از مشهد برگردوندمش 

دکترشم من میبرم

برا همین ازش ناراحت شدم که با این همه خوبی ، خیر منو نخواست و میگه بچه نیار ،این سری هم ببرم کربلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه عزیزم من از خدامه ولی چن ساله همینو میگه و پاسپورتم نگرفته  تازه مادرم جز من پدر و خواهر ب ...

بعصی وقتها همین میشه من مادرم سالم بود ۳۲ سالش بود ک فوت کرد تو تصادف ولی دلم الان فقط بودنشو میخاد 

چون تو مادرتو میبری اون ازت انتطار داره شاید بقیه براش نمیکنن اونم وضعیتش جوریه ک محتاجه 

بله دیگه پسرم واقعا مستقل هست فقط چون سال دیگه ان شاالله کلاس اولی هست اذیت نمیشم؟

بالاخره که باید بیاری بچه دومو

اگه هم سنت زیاد نیست میتونی صبر کنی

من بچه دومم خدا خواست اومد ولی اگه خودم میخواستم اقدام کنم میذاشتم سی سالگی

وظیفه نیست ،دوبار بردمش مشهد ،هرچی گفته گفتم چشم ،از زیارت خودم زدم و به فکر اون بودم  الان می ...

خب اینجوره ببرش دیگه بعد حامله شو بخاطر دلش ببرش گناه داره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن