2777
2789

من تازه فهمیدم حاملم و بچه اولمه ناخواسته بود خودم خوشحالم یعنی همه خوشحالن ولی شوهرم جلو بقیه چیزی نمیگه جلو خانواده من جوری رفتار میکنه که خوشحاله بعد بمن که میرسه میشینه به دعوا کردن که من نمیخواستم و زوده و گولم زدی و از اینا به حدی که روزی یکی دوبار من و بگریه میندازه تازه داره میگرده ببینه چی باعث سقط میشه بده من بخورم حالا چیکار کنم شما بگین

.............................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که نقصر نیستی

بعلاوه ما چیزی به اسم ناخواسته نداریم،  خدا خواسته بهتون بچه بده، راضی باشید به رضای خدا

سقط قتل یه انسان بی گناه و ناتوانه که گناه کبیره است

شما که زندگی تشکیل دادی حتما امکان و توانایی  نگهداری ازش رو دارید

و از شیرینیش و برکتی که براتون میاره لذت ببرید

اصلا اهمیت نده اگه سقط کنی بادارو ودکتر هم‌بچه دار نمیشی اجازه نده باهات اینکارو کنه ‌بچه سقط بشه خد ...

میدونم و اینم میدونم که اگه من مریض بشم کمتراز همه هنسرم ناراحت میشه

شما که نقصر نیستی بعلاوه ما چیزی به اسم ناخواسته نداریم،  خدا خواسته بهتون بچه بده، راضی باشید ...

من همینو میگم ولی اون دیگه منو خسته کرده تا یکی بهش میگه شیرینی بده یهو محکم میزنه رو شکمم میکه این حامله نیست

در اون حد نبو که بگم باحاش نمیسازم ولی از وقتی که حامله شدم باهمه خوبه با من بد

ب دنیا بیاد مطمئنن‌مهرش ب دلش میفتع

بعدم بگو خب من چیکارم ت باید حواست میبود ک نبود 

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️