2777
2789

دیشب ناراحت بودم بخاطر اینکه چرا شوهرم نمیاد دنبالم یکم امام زمان و صدا زدم تو قلبم 

بعد یهو نمیدونم چیشد خوابیدم، تو خواب دیدم یه چن تا عقرب تو حیاطمونه گفتم وای بابا عقربارو ببین تو حیاط، بابام در و باز کرد عقربا خیلی زود اومدن خونه من و داداشمو نیش زدن من ازشون فــرار میکردم ولی جای نیششون درد نمیکرد خلاصه اونارو کشتم 

رفتم حیاطمون یه لحظه حس کردم آسمون یجوریه نگاه کردم دیدم انگاری چیزی میترکه تو آسمون بعد دیدم کلا آسمون پر آتیش شد 

آتیشا میریختن زمین رفتم خونه ب مامانم گفتم، باخوشحالی، مامان آقا امام زمان میخاد ظهــــور کنه 😊

همه جا آتیش گرفته بود جز داخل خونمون، تو خواب با خودم میگفتم الان ک روز قیامته یعنی همه ی آدما لخت میشن مگه خدا نمیگه مردا و زنا بدون ازدواج نامحرمن 

بعد دیدم شیپور زده شد تو خواب دستام و گرفتم تو گوشم ولی بازم صداش و میشنیدم 

آقا جان امروز روز جمعست منتظرتیم 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

بعدش خانما بچم گریه کرد بیدار شدم 

کاش آقارو هم تو خواب میدیدم 😔

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمین🥲💔

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...

اللهــم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

ببین عزیزم عقرب یسری آدم های بد تو زندگیتون هستن 

دنبال نیش زدن هستن مواظب باش و به هرکسی نزدیک نشو و از زندگیت نگو چون اونا دارن خراب میکنن ولی به لطف آقا چیزی نمیشه ظهورش یعنی حل مشکلات یعنی خوشحالی 

مگ با ظهور امام زمان قیامت میشه  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
بعد من خواب میبینم تو نی نی سایت شناسایی شدم خدایا

من خواب میدیدم ییلدیز تو سیب ممنوعه با عاکف ازدواج کرده😂😭

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...
ظهور امام زمان و قیامت دو معقوله جدا از همن شما هردو رو باهم دیدین😁

بخدا راس میگم تو خواب دیدم 

دیگ خوابمو گفتم اینجوری بود 

من ب بعد ظهور امام فکر میکردم