سلام پدرم پارسال فوت شد نمبدونم غصه پدرم بخورم،غصه بیوگی مادرم غصه یتیمی خواهر و برادر کوچیکم،غصه اجاق کوری همسرم،غصه بی پولیمون،غصه چی بخورم،بریدم دارم گریه میکنم شوهرم اعصابش خورد شد رفت تو حیاط دراز کشید.لعنت به روزی که اومد خواستگاریم.خاک تو سر من ک گفتم بله.
شوهرت چطور آدمیه دکتر رفتین چرا الکی با خودت اینکار میکنی
دکتر رفتیم هزار جور قرص خورد کمی بهتر میشد اما کامل نه تا قرص و ول میکرد باز میشد همون اول..چقد پول خرج کردیم بی فایده.پارسال عمل کرد هفته پیش ازمایش داد بدتر شده بود😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هرکس درگیری خودشو داره من خودمم هزارتا مشکل دارم کم پیش میاد کسی دغدغه نداشته باشه خودم من بابام مرده مامانم شوهر کرده به عموم قید مارو زده داداشم تنها زندگی میکنه ۲۱ سالشه خودمم گیر یه ادم شکاک بددل اخلاق بد افتادم چکار کنم جز سازش