ایران همه چیز مزخرفه بعد میگن چرا مردم اینطوری رانندگی میکنن توی خیابون خب اموزشا همه سرسری و الکیه المان 35جلسه شهری میزارن اونم با ماشین اتومات مسلمأ اون ادم بعدش واقعا راننده میشه نه ما که 12تا جلسه نصفه و نیمه میریم اونم با پراید در نهایت با گواهینامه و کلی ترس راننده هم نمیشیم
اصلا خسته کننده نیس کسی ک میخاد یاد بگیره براش تازه لذت بخشه
واه چه ربطی داره
تجربه شو داشتم که دارم میگم
برو بشین خودت بعدا حرف منو می فهمی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ایران همه چیز مزخرفه بعد میگن چرا مردم اینطوری رانندگی میکنن توی خیابون خب اموزشا همه سرسری و الکیه ...
دقیقا...بعد تو پروندمون الکی ثبت میکنن دوساعت...من نمیدونم چرا کسی اعتراض نمیکرد امروز مدیر اموزشگاه گفت چندساله همین رواله اونوقت شما تازه اومدین میخاین قانون جدید بذارین...من واقعا زورم گرفته اینجور جواب داده
هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
خوب تو خسته میشدی...دلیل نمیشه که همه مثل شما باشند
زمان ما جلسه ها یک ساعت بود
ده جلسه
اینو با تجربه چند ساله رانندگی گفتم نه جلسه آموزشی رفتن .... حالا هم به جهنم
برو ۲۰ ساعت بشین اصلا 😁 والا
یه جور ج میدی انگار من ناراحت میشم که با من یکی بدو میکنی .... این جواب دادنتو بدار جلو مدیر آموزشگاهتون ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊