2777
2789
عنوان

روش برخورد باجاری خیلی سمی

587 بازدید | 30 پست

سلام خانمای باتجربه ودوران دیده عزیزان من ۲۱سالمه  سه ساله ازدواج کردم از شرایط خودم پدر ومادر هردو مامانم مهندس بابامم وکیله همسرمم شغل ازاد و تنها کسی بود که پدرم خیلی قبولش داشت ومن ازدواج کردم من خیلی خوشبخت بودم ولی یه جاری داشتم فک کنید یک هفته بعد عقد بامن صحبت میکرد میگفت هفت سال قبل شوهرمنم اینو خرید اونو گفت اونطورشد اینطور شد بدون اینکه مت چیزی بگم بااینکه ۲۷سالشه از لحاظ ظاهری هم چشماش ریز وقد کوتاه وتپل ومن قدم ۱۶۸ چشم ابرو مشکی سفید درکل میگن زیبایی ولی اینا اصلا مهم نیس بنظرم شخصیت طرف مهمه اینارو گفتم بدونید جریان چیه 

خب🤔

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه ساله این جاری من هروقت هروقت میاد خونمون زنگ میزنه باحرفاش کلااا انرژی منفی بهم میده یامادرشوهر بدشو میگه یا جاری دیگمو بد میکنه یا اینو یااونو خودشم فقط میگه شوهرم منو خیلی دوست داره بمن گفت خیلی عجله دارم بیام خونه غذاتو بخورم یا ببخشید خانما برمیگرده مسائل جنسیشو میگه میگه صبح اینطوری میکرد!!!

منم هیچی نمیتونم بگم نگو یا هرچیزی

فقط میخواد منو دلسرد کنه همش میگه شوهرم اینطوری میکنه دوسم داره بوسم میکنه بابا مگع عادی نیسیس اینا؟؟من خجالت میکشم  ازحرفاش من یبار نمیگم اینارو به هیچکس

چه همه چی تموم هم هستی.. از پدر مادرت با این تحصیلات بعیده دخترو انقدر زود شوهر بدن

عزیزم ممنونم ولی قسمت یه چیز دیگس من کلا فکرم پزشکی بودم بعد کنکور کلا مسیرم عوض شد حقوق میخونم الانم وانشالله میخوام بتونم راه بابامو ادامه بدم 

من یه ماه دیگه دخترم یکسالش میشه دوران شیردهیم یکم لاغرشدم قبلا صورتم خیلی گرد وتوپر تر بود برگشته توجمع میگه بهم دخترم میگفت زنعمو قبلا چه خوشگلتر بود منم چیزی نگفتم فقط گفتم اره دیگه بخاطر شیردهی واین وروجک

کلا خانما حرفاش اینه که میخواد از هرررکار سردربیاره انقدم اعتماد بنفس داره هی میگه شوهرم میگه دنباله ابروت به همه می ارزه😂😂

منم میگم بهش خدا عشقتون رو بیشتر کنه خیلیم خوب بنظرتون چی بگم از مسائل شخصیشون نگه از مادرشوهرم بد نگه 

کلا خانما حرفاش اینه که میخواد از هرررکار سردربیاره انقدم اعتماد بنفس داره هی میگه شوهرم میگه دنباله ...

اصلا جوابشو نده دیگه زنگ نمیزنه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
کلا خانما حرفاش اینه که میخواد از هرررکار سردربیاره انقدم اعتماد بنفس داره هی میگه شوهرم میگه دنباله ...

چیزی نگو.اینطور آدما  یه گوشت در یه گوشت دروازه.بد تو ام پیش بقیه میگه حرفی پیشش نزن.

ببخشید ولی من باور نمیکنم مادر پدر تحصیلکرده تو این سن دختر شوهر بدن و بعدم نوه دار شن

یعنی به دخترشون نگن نذار بچه دار بشی تا اتمام درست

بعدم میگی جاریت میگه بوس و فلان و منو میخواد سرد کنه، اگه واقعا برات عادیه بوس ،چرا سرد شی؟

و دراخر نوع صحبت و نگاهت بچگانس یعنی جدای سن، حتی به بلوغ فکری هم بنظرم نرسیدی و پدر وکیل نمیاد تو این روحیه و جو رفتاری دختر شوهر بده

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

به نظرم جاریت به شدت حسوده و عقده ای شده، الانم داره حسرت زندگی شما رو میخوره واحتمالا چون رابطه ی خیلی صمیمی با شوهرش نداره ، نداشته هاش رو جار میزنه. وقتی کسی از چیزی بیش از حر حرف میزنی بدون که در واقع نداره و حسرتش رو میخوره

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار