2777
2789
عنوان

روش برخورد باجاری خیلی سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبل تو خالی صداش خیلی بلند  هستش محل نده 

بعد حواست رو بده کسایی که حرف میارن حرف هم میبرن 

منم یه جاری سمی دارم به قدری بی توجهی بهش میکنم انگار نیستش  ولی چی بگم اون همش در حال سم پاشی هستش 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

ب نظرم حدف زدنت رو ب حداقل برسون فقط احوال پرسی 

وقتی دیدی داره غیبت میکنه یا چرت و پرت میگه یا الکی گوشیتو وردار و صحبت کن و مثلا داری با کسی حرف میزنی یا خودتو با بچت مشغول کن 

وقتی پیشت نشست به بهونه چیزی از جات بلند شد برو جای دیگ بشین که باهات سر حرف باز نکنه 

ببخشید ولی من باور نمیکنم مادر پدر تحصیلکرده تو این سن دختر شوهر بدن و بعدم نوه دار شن یعنی به ...

عزیزم  اولا خب بنظر شما وکیل یا هرکسی دیگه بچه هاشون ازدواج نمیکنن یا فقط بچه های ادمای سواد پایین زود ازدواج میکنن؟بعدشم ازاونا گذشته فقط راهنمایی خواستم گلم

به نظرم جاریت به شدت حسوده و عقده ای شده، الانم داره حسرت زندگی شما رو میخوره واحتمالا چون رابطه ی خ ...

نمیدونم ولی واقعاااا حرفاش خیلی حرص درار ول کنم نیس اصن مثلا درمورد جاری دیگم اونقد بد میگه من خودمو مشغول میکنم هیچی نمیگم ولی ول نمیکنه

موضوع اصلی رو ول کردین به سن من وشغل پدرومادرم گیردادین  سنمو گفتم که بدونین از زندگی کم تجربه هستم واینجور ادما رو توزندگیم ندیدم فقط کار من تا سه سال قبل کلاس های کنکور زبان بعد مدرسه تا شب ساعت نه یعنی هیچی تجربه از خاله زنک بازی این ادما وحرفاشون وروش برخورد باهاشونو ندارم

جمله آخرت.پدر وکیل نمیاد دخترشو این سن شوهر بده.میدن اطرافیان دیدم یکی نه چندین مورد.فرهنگ ورسم ورسو ...

منظورم شغل خاص نبود عزیزم

منظورم تحصیلکرده بودنشه

من خودم خیلی زخم خوردم تو دوربریام

هم برا زود شوهر دادن و تباه کردن همه رویاهای دختر

هم برا ایده ال گرایی مطلق و زیادی زن تو روحیه‌ی مرد رفتن و استقلال مالی و فلان و مجرد موندن تو سن بالاااااا و افسردگی

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
عزیزم  اولا خب بنظر شما وکیل یا هرکسی دیگه بچه هاشون ازدواج نمیکنن یا فقط بچه های ادمای سواد پا ...

بله بنظر من بچه ادم تحصیلکرده

تو سنی که نه درس خونده نه کار داره نه بلوغ فکری داره شوهر نمیکنه

درمورد راهنمایی هم زندگی اونقدررررر بالا پایین داره که جاری باید به یه ورت باشه😂

فقط درمورد تربیت بچت کتاب بخون و دانشتو ببر بالا

تو جمعم دیدی بحث خاله زنکه برو سراغ کتابات

هم ارزش خودت حفظ میشه هم ذهنت مشغول نمیشه

هم بهش میگی از خاله زنک بدت میاد

نمیدونم ولی واقعاااا حرفاش خیلی حرص درار ول کنم نیس اصن مثلا درمورد جاری دیگم اونقد بد میگه من خودمو ...

تو سکوت میکنی اون فکر میکنه خوشت میاد

بگو عزیزم من غیبت دوست ندارم

بیا درمورد اشپزی و اینها صحبت کنیم