2777
2789
عنوان

بارداری وناباروری

96 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من روز سیزده پریودم رفتم سنو فولیمول سایز 18داشتم بدون مصرف هیچ دارویی الان ده روز مونده تا تاریخ پریودم لکه دیدم فک کنم میخام پریود بشم بنظرتون جراانقد زوددارم میشم کلی این ماه امیدداشتم

شاید به خاطر جایگزینی یا تخمک گذاری باشه معمولا بعضیا لک میبینن

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر لکی که لک پری نیست...امید داشته باش....چند روز از اقدامت گذشته؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من از 13پری ک رفتم سنو شب درمیون رابطه داشتم اخریشم امروز صب بوده🫣

چند روز از اقدامت گذشته گلم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اگه لک لانه گزینی باشه باید تاکی ادامه داشته باشه

خیلی نباید طول بکشه خب نهایتا چند قطره باید باشه مهمولا هم میگن رنگش روشنه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
پس فعلا با شرایطم جوره چون هم رنگش روشن بود هم کم بود امیدم بخداست 

ایشالا هر چی که به خیر و صلاحته پیش بیاد عزیزم😘