2777
2789
عنوان

لرزش بدن(خانوما لطفا بیایید)

253 بازدید | 8 پست

من الان یکساله که همیشه وقتی خوابم یکی میاد تو اتاقم یا در اتاق رو باز میکنه یا با کوچکترین صدایی یکدفعه از خواب بیدار میشم.چشمامو شاید باز نکنم که خوابم بپره ولی تو خواب ضربان قلبم یهو میره بالا و بدنم لرزش میگیرهتا‌ چنددقیقه اینجوریم تا دوباره خوابم ببره.در طول روز هم لرزش بدن از داخل دارم و خیلی اذیت کنندس.

اینم بگم که افتادگی و نارسایی خفیف دریچه قلب دارم فشارمم همیشه پایینه.نمیدونم ربطی داره یا نه.ماه پیش ازمایش تیروئید دادم که گفت نزدیکه تیروییدت ماه بعد دوبره ازمایش بده.پارسالم ام ار ای دادم ترسیدم مشکلی داشته باشم.نیاز هست دوباره بدم؟؟؟

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میشه خیلی حالت بدیه.میترسم واقعا.کسی اینجوری شده؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

من یه شب خواب بددیدم با حال بد و گریه بیدارشدم ضربان قلبم رفت بالا بدنم انگار خواب رفته بود صورتم گز گز میکرد و نمیتونستم خوب نفس بکشم منم مشکل قلبی دارم افتادگی خفیف . الان یکی پخ کنه یا یهو ازحواب بیدارم کنه ضربان قلبم میره بالا و حالم بدمیشه بخاطرهمین سعی میکنم اصلا به خودم استرس و شوک ندم

من یه شب خواب بددیدم با حال بد و گریه بیدارشدم ضربان قلبم رفت بالا بدنم انگار خواب رفته بود صورتم گز ...

بدنت هم میلرزه؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون لرزش دارم  ولی نارسایی قلبی و فشار پایین ندارم

چجوریه یعنی؟؟توخواب یکدفعه بیدار بشی؟؟