2777
2789
خیلی خوشحالم که از ی با تجربه تو حوزه کاری خودم اینارو شنیدم😍 حتما بهشون توجه میکنم فقط شما از کا ...

بله عزیزم کارم رو دوست دارم. هر چند حجم کارم بالاست.البته من چون آدم درونگرایی هستم ارتباطاتم با همکاران در حد سلام و احوالپرسی و احترام و گفتگو در مورد مسائل کاری هست.هستن تو محیط کارم که حتی همدیگه رو به اسم کوچک صدا میزنن و از جیک و پیک هم خبر دارن که من مطلقا چنین چیزی را نمیپسندم.

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

آها راستی اینم یادم رفت بگم بجای کسی کار نکن مخصوصا الان اولشه همه میخوان ازت سوء استفاده کنن و تا ز ...

اینکه گفتی چجوری بهش بگم واقعا خیلی کمکم کرد چون خودمم مونده بودم ک چی بگم بهشون وقتی این پیشنهادو دادن

مرسی کلی خیلی لطف کردی😁😍❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم کارم رو دوست دارم. هر چند حجم کارم بالاست.البته من چون آدم درونگرایی هستم ارتباطاتم با همک ...

اتفاقا منم درون گرا هستم و حتی نگران بودم که اگه نتونم با بقیه خوب ارتباط بگیرم چی میشه ولی با توجه به گفته های شما و بقیه به نظرم همین که نتونم ارتباط بگیرم بهتره😂❤

خیلی ممنونم ازتون و ارزوی موفقیت روز افزون دارم براتون😍

چقد بده ک این جوه هست تصورم چیز دیگه ای بود کلا ممنونم❤☹️

درسته جو رقابت وحسادت هست نه اینجا همه جا حتی مدرسه که جوش همه تحصیل کرده و فرهنگی هستن من خودم معلم بودم ..ولی گفتم. هدف داشته باش خرید ماشین مسکن پس انداز و......آنقدر هدف داشته باش که درگیر این مساعل نشی هست ساعت بدون حاشیه برو بیا بگو ...باید محکم باشی...کار کردن عزیزم فقط پول درآوردن نیست ...شما وارد مدرسه ای شدی مدرسه کسب تجربه ...اگه تونسی امروز با همکارات بی حاشیه باشی ورفتارتو کنترل کنی حرف زدنت رفت وامدت  و......فردا هم میتونی با جاری ومادرشوهرم قوم تاتار کنار بیای پس تا میتونی کسب تجربه ‌‌کن

درسته جو رقابت وحسادت هست نه اینجا همه جا حتی مدرسه که جوش همه تحصیل کرده و فرهنگی هستن من خودم معلم ...

واقعا درسته

امیدوارم بتونم خوب کنار بیام با این مسائل