2777
2789
نه بابا کمم میاد😐😑 ما ورشکست کرده بودیم دوباره باز چند وقتیه ک اوکی شدیم 😐یکم عقب افتادیم از خرج ...

😬بازم ماهی یه تومن چیزی ازتون کم‌نمیکنه فک‌کنین صدقه اس😂

شغلتون چیه کلا از کجا میاد پولتون؟؟

🥰😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورشوناینه شما که گوشی دستتون افراد زیادی هم  میخواستن بدونن شاید واقعا مشکلی ازشون حل کنه ...

بحث راجب راضی بودن اسی نیس من تو خصوصی راحت ترم ... من محصلم هر بار ک بیام نی نی سایت اون موقع اعلان هام میترکه ولی خصوصی نظم داره اون موقع شاید حوصلم نمی کشید وگرنه بخدا خیلی درخواست دادن تک تک باید ارسال کنم خب خودمو راحت میکردم اینجا میگفتم ولی ممکنه پیام یکی جا بمونه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

سلامت باشی عزیزم... انشاالله شمام بزوودی توو همین سایت بهم خبر میدین ک به ارزو و هدفتون رسیدین منم ...

چرا انقدر دل پاکت از راه دور هم مشخصه ؟❤

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
قربونت الان شارژم ۷درصده کلی درخواست اومده فردا صبح میگم 😍❤

دست گلت دردنکنه خواهرگلم مررررسی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

ماشالله به بابات😂😂

😂🥺اره خدایی دمش گرم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرا انقدر دل پاکت از راه دور هم مشخصه ؟❤

قربونت برم گلم خووبی و پاکی از خودته منم مثل خودت میبینی خوشگلم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😬بازم ماهی یه تومن چیزی ازتون کم‌نمیکنه فک‌کنین صدقه اس😂 شغلتون چیه کلا از کجا میاد پولتون؟؟

بابام فقط خرجی میده خواهرام کار میکنن ولی حتی خرجش نمیکنن پس انداز میکنن یا برای تفریح خرجش میکنن 

بازنشته نیروی انتظامی هستن 

ولی شغل ازاد دارن😅خودمم زیاد چیزی ازش نمیدونم حقیقتا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

قربونت برم گلم خووبی و پاکی از خودته منم مثل خودت میبینی خوشگلم❤

عزیز دلی شما 🥰

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
عزیز دلی شما 🥰

⚘⚘⚘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤