2777
2789
تو کدوم بانک مشغولی گلم

اینو نگم میشه⚘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ممنون شما تو بانک از همونایی هستین ک ارباب رجوع میاد پیشتون مثلا باجه شماره ۱،۲و ...؟

نه گلم من شعبه نیستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آها ممنون شما تو بانک از همونایی هستین ک ارباب رجوع میاد پیشتون مثلا باجه شماره ۱،۲و ...؟

عزیزم گفتی گوشیت شارژ نداره اما همش انلاینی سرکار گذاشتن بقیه کار قشنگی نیست زمین گرد حق ناس تاوان داره شب خوش

بله لیست خرید روزانه مثل میوه مرغ و لبنیات یا نون و سبزیجات  رو براش پیامک میکنم ماهیانه یکبار ...

😂😂من هرروز نپرسم میترکم

با اینکه حقوق و درامد آنچنانی نداریم 

🥰😍🤩
حقوق همسرم تا ماه قبل 8تومن الان شده 11 با دوتا بچه. دوتومن پس انداز میکنم

آفرین خیلی خوب مدیریت میکنی البته ما الان ۸ تومن داریم با یه بچه همیشه خدا هم بدهکاریم 

البته بازم خداروشکر 

نه گلم من شعبه نیستم

ببخشید من الاناس ک خاموش میشه فردا ی سوال ک مونده رو با اجازه تون میپرسم خیلی ببخشید 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خوشبحالتون موفق باشین  شما دارین ارزو منو زندگی میکنین😅

سلامت باشی عزیزم...

انشاالله شمام بزوودی توو همین سایت بهم خبر میدین ک به ارزو و هدفتون رسیدین

منم براتون آرزوی موفقیت میکنم❤

شب خوش جانم 😐کاملا شارژم معلومه با نازنین جان سوال داشتم  https://s8.uupload.ir/files/screensh ...

منظورشوناینه شما که گوشی دستتون

افراد زیادی هم  میخواستن بدونن شاید واقعا مشکلی ازشون حل کنه

اسی هم که راضی بود

پس همینجا واسشون توضیح میدادید

ببخشید من الاناس ک خاموش میشه فردا ی سوال ک مونده رو با اجازه تون میپرسم خیلی ببخشید 

در خدمتم گلم.توو یکی از تاپبکام بپرسین ک گمتون نکنم

خدا حفظش کنه

❤❤❤