2777
2789
ببخشید کی استخدام شدین؟ رشته دانشگاهیتون از دبیرستان ریاضی بودین؟

سابقم زیر ۱۰ ساله...

بله دبیرستان ریاضی دانشگاه مدیریت مالی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شروع کردم .یه روز منفی یه روزم ... انشالله ب جاهای خوب برسم🥴😀

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
مرسی ❤ به نظرتون من ک پارتی و اینا ندارم میشه با حسابداری وارد بانک شم ؟ البته از طریق آزمون استخدام ...

بستگی داره توو اطلاعیه ها چه رشته هایی رو بخوان عزیزم....

ولی شانس حسابداری هم بالاس...

بدون پارتی هم میتونین گلم خیلیا بدون پارتی مشغول شدن

فقط ازمونتونو بالای ۵۰ بزنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بابام فوت شده ی سال و نیمه و چون جدا شده بودن از مامانم .حقوقش کامل میاد برا من که بیست و خورده ای

و کراتین کارم هستم خودم مستقلم اونم هر ماه بستگی ب مشتری داره ک اونم بد نیست بهتره حقوق ثابتمه

حقوق بابامو خرج و حقوق خودمو طلا میخرم

کار پاره وقت دارم ماهی ۴.۵تومن به سختی میگذرونم😀ماهانه باید برنامه ریزی کنم که مثلا این ماه این مانتو بخرم ماه بعد لباس زیرو...اگه بخوره به شهریه دانشگام خب هیچی نمیمونه ولی بازم خداروشکر

۱۴ تومن حقوقمه... ۸ تومن قسط میدم ۲ تومن سکه میخرم هر ماه بقیه شم برای خودم و شوهرم و دخترم خرج میکنم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
بستگی داره توو اطلاعیه ها چه رشته هایی رو بخوان عزیزم.... ولی شانس حسابداری هم بالاس... بدون پارتی ...

آها ممنون شما تو بانک از همونایی هستین ک ارباب رجوع میاد پیشتون مثلا باجه شماره ۱،۲و ...؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣