2777
2789
عنوان

یعنی برمیگرده؟؟

237 بازدید | 13 پست

سلام...من پارسال زمستون با یه اقایی تقریبا ۳ماه در رفت وامد بودم برا ازدواج...خیلی گل و بلبل بودیم و هم دوست داشتیم...تفاهمم داشتم...فوق العاده ادم اخلاق مدارو با شخصیت و معتقد بود...ولی یهو رفتار ایشون سرد شد و یه هفته ده روز بعدشم تماس گرفتن و گفتن ما ب نتیجه نرسیدیم و  خوشبخت‌بشین و ...دلیل این سردی رفتارو بعدشم پا پس کشیدنشو متوجه نشدم اما احتمالا بخاطر تنبلی تخمدان من و اینکه خودشونم سطح تستسترونشون کم بود و برا بچه دار شدن باید ی مدت طولانیو امپول میزدن باشه...(ترس از بچه دار نشدن داشتن)...حالا بماند چ ضربه ای ب من خورد

...الان باز ی خواستگار دارم که خوبه ۱۰۰%کامل نیس ولی ادم معقولیه...۲ جلسه باهم حرف زدیمو وحس خاصی بهشون دارم...

اما همش ذهنم سمت اون خواستگار قبلی اس...فکر میکنم هنوز هست...اولین بار بود ک تو عمرم ب کسی علاقمند میشدم...نمیگم ۱۰۰% ولی شاید بالا۹۰% تفاهم داشتیم...نمیدونم چکارکنم...بنظرتون برمیگرد؟؟ کسی چنین تجربه ای داشته؟؟ ایا میشه برش گردوند؟؟ این تیکه اخرو  اقایون بالای ۲۶ سال جواب بدن😅مخصوصا

بشین برا ازدواجت منطقی فکر کن عزیزم

و رو این مورد اگه مرد خوبیه درست فکر کن

کسی که رفت بیخیالش شو 

اگه ابقدر بچه براش مهم بوده پس برون حس و حالش هم

چرت بوده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اقا هستین؟؟ ینی پسرا اصلا دلشون تنگ نمیشه!! من روحیه ی بشدت حساسی دارم...این چندماهه فوق العاده ...

بله ، مرحله خواستگاری برای شناخت و انتخابه

انشاءالله هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد ، سخت نگیر ، راضی باش به رضای خدا ، شاید چند سال بعد به حکمتش پی ببری 

بله ، مرحله خواستگاری برای شناخت و انتخابه انشاءالله هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد ، سخت نگیر ، ر ...

اخه ما همه ی حرفامونو زده بودیم حتی یادمه روزه اخری ک باهم بیرون بودیم خیلی ابراز محبت کردن

..علاقشونو صراحتا نشون میدادن... کسی که در مرحله ی شناخته نباید ابراز علاقه کنه...کسی که در تردیده نباید ۳ماه ی خواستگاریو کشش بده که تازه طرفو علاقمند کنه بعدش بگه ب نتیجه نرسیدم...من خیلی ضربه خوردم مدتها گریه میکردم فقط...

ما زندگیو سخت نمیگیریم این زندگیه که ب ما سخت میگیره... 

راضی ب رضای خدا بودنم در کلام اسونه ولی درعمل خیلی سخته...کاش همین الان حکمتش مشخص میشد

اخه ما همه ی حرفامونو زده بودیم حتی یادمه روزه اخری ک باهم بیرون بودیم خیلی ابراز محبت کردن ..علاقش ...

ابراز علاقه یعنی اینکه علاقه بوده ولی موانع و چالش های مهمتری بوده که ازدواج با شما را عاقلانه نمی‌دونسته.

علاقه کافی نیست ، ازدواج باید عاقلانه باشه.

حکمت خیلی از اتفاقات زندگی بعد‌ها معلوم میشه ، برای خود من شده ۱۰ سال بعدش فهمیدم ، مهم اینه که به خدا اعتماد داشته باشی و بهش شک نکنی 

ابراز علاقه یعنی اینکه علاقه بوده ولی موانع و چالش های مهمتری بوده که ازدواج با شما را عاقلانه نمی‌د ...

اگر چالشی هست نباید ابراز علاقه کنه...ما دربرابر دلهایی ک بخودمون وابسته وعلاقمند میکنیم مسولیم ...

الان من سرگردون و بسیار مُرَدد از ازدواج...با حال روحی داغون...کاش زودتر حکمتشومیفهمیدم

ببخشید برای این تاپیک شما نظر میدم ولی نباید زود وابسته بشید، نه که بگم درک نمیکنم نه برعکس منم همینجورم چون تیرماهی ها تو احساس قوی هستن اینو گفتم که بدونید درک میکنم خب منم تقریبا یکماه پیش خواستگاری دختر خانمی رفتم که ایشون با شرایط من مشکلی نداشتن و فقط سر درس خوندن به مشکل خوردیم که گفتن  توی ی شهر دیگه بیوفتم شما مشکلی ندارین منم گفتم مشکل دارم چون طاقت دوری شما رو ندارم بلاخره موقع ازدواج داره عشق و علاقه صورت میگیره بعد خیلیم ناراحت شدن که سر این موضوع به نتیجه نرسیدیم البته من داشتم امتحانش میکردم ببینم چقد به زندگی مون اهمیت میده و کلا بینمون تموم شد بعد مادرم چون دوسش داشت  بعد دو سه روز دوباره باهم صحبت کردیم ولی ایشون کلا منصرف شده بودن با اینکه من قبول کردم و بهم علاقه پیدا کرده بود، ببینید بعضیا اهدافشون کلا مشخص نیست بیشتر بلاتکلیف هستن

خب پس همون بهتر که رفت وگرنه خدایی نکرده به حال من دچار بشید همش باید گذشته ای که شما توش تقصیری نداشتین رو تو هر خواستگاری توضیح بدین و واقعا اذیت کننده هست بهتره از خدا بخواین یک خوبشو قسمتتون کنه وگرنه ازدواج کردن کاری نداره و بهتره فکر نکنید واسه کسی که رفته چون اون وقت فکرشما همیشه درگیرش میشه و تو ازدواجتون تاثیر بالایی داره همش اونو با این مقایسه میکنید اگه اون بود اینجور نمیکرد یا فلان نمیکرد در صورتی که تو حرف همه استادن تو عمل کردن مهمه طرف چی باشه 

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم