2777
2789

بندری بزار فضا شاد میشه خود به خود😂🤌

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز بابام داشت رانندگی میکرد منم صندلی عقب بودم خلت سینشو جمع کرد توفش کرد شیشه پایین بود خود تو چ ...

😐چشات سالمن؟ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
من یبار یکی از دوستام که ریش داره رو از پشت دیدم . پریدم ریششو کشیدم . همین ک ریشش تو دستم بود دیدم ...

😐 کبودیات کی خوب شدن 

شکستگی هم داشتی ؟ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
دیروز بابام داشت رانندگی میکرد منم صندلی عقب بودم خلت سینشو جمع کرد توفش کرد شیشه پایین بود خود تو چ ...

وووى 😁😂🤣

باباي منم يبار داشت منو ميرسوند مدرسه ترافيك بود همزمان داشت راديو رو تنظيم ميكرد هى سرش رو مياورد پايين راديو رو تنظيم كنه اروم ميزد به ماشين جلويى راننده هي سرش رو مياورد بالا ببينه چي شده بابام ازش معذرت خواهى ميكرد آقاهه با سر ميگفت اشكال نداره  تا سه بار اين قضيه تكرار شد😂🤣 اخر سر گفتم بابا كدوم موجو ميخواى خودم برات پيدا كنم ديگه به اين بنده خدا نزن 😅😂

یه مردی بود که هر شب جمعه میرفت بهشت زهرا و بالای یه قبری مینشست و زار زار گریه میکرد و میگفت:

چرا رفتی و منو بدبخت کردی…

بهش گفتن این کیه که هر شب جمعه سر مزارش گریه میکنی؟!

برادرته؟
پدرته؟
بچته؟
کیته؟

میگه: هیچکدوم!

این شوهره اول زنمه…!!

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔