2777
2789

دوستان من ریاضی و فیزیکم تاپ و فوق العاده نیست معمولی و متوسطه.تازه هنوز ریاضیات سخت انتگرال و اینا نخوندم..اما به شدت دوست دارم برم کامپیوتر

زیستم عالیه نمره زیر ۱۸ نداشتم معمولا ۱۹ به بالا

از لحاظ هنرم همه چی بلدم نقاشیمم متوسطه میخواستم ببینم شما که ریاضی خوندین واقعا ریاضیتون خیلی عالی بود؟ باید ریاضیم عالی باشه برم کامپیوتر؟ و اصلا به نظرتون برای کسی که میخواد کامپیوتر بخونه ریاضیات خیلی پیشرفته لازمه ؟

ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم 

یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6730790

اینم لباس عروسمه توروخدا هرکی میخواد اجاره کنه عکساش اینجا هست تو تاپیک لباس عروسمم گذاشتم عکساشو ولی شاید سایت باز نکنه

یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6734269

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرد ریاضی تو برنامه نویسی و کامپیوتر خیلیییی زیاده در کل عزیزم

ببخشید اگه اشکالی نداره میشه بپرسم شما مهندس ای تی هستید یا توسعه دهنده نرم افزار یا شبکه ؟ یا هوش مصنوعی خوندید؟ البته که ریاضی کاربرد داره اما منظورم انتگرال و مشتق و تانژانت و اینجوری چیزا واقعا مهمن؟

ببخشید اگه اشکالی نداره میشه بپرسم شما مهندس ای تی هستید یا توسعه دهنده نرم افزار یا شبکه ؟ یا هوش م ...

من ارشدم رو نرم افزار خوندم

دکترام رو توسعه وب و برنامه نویسی 

اینا مفاهیم پایه ی ریاضی هستن

هم تو واحدای دانشگاهی خیلی استفاده میشن

هم تو طراحی وب و هوش مصنوعی

Second Baby is loading 👶🏻
من ارشدم رو نرم افزار خوندم دکترام رو توسعه وب و برنامه نویسی  اینا مفاهیم پایه ی ریاضی هس ...

متشکرم فقط ببخشید شما خودتون ریاضی و فیزیکتون خوب بوده؟

بعد لازمه فیزیک نور و مغناطیس و الکتریسیته هم بلد باشم؟

کامپیوتر خوندم کل زندگیم با ریاضی گره خورده از اول کل کامپیوتر همش عدد و رقم و محاسبه و ایناست

عزیزن خیلیی سخته یعنی من بخوام برم نمیتونم از پسش بربیام؟ ضعیفم توشون میخوام دانشگا ازاد برم

البته میتونم برم کلاس تقویتشون کنم تو دانشگاه🤦🏻‍♀️

از رشتتون راضی هستین؟ خیلی ذهنم اخیرا درگیر کامپیوتره

بنظرم بخوام ازاد برم از بین بقیه رشته ها این بهتر باشه