2777
2789
عنوان

ساز سنتی تار

433 بازدید | 21 پست

سلام میخوام تار بخرم اما هیچ اطلاعی ندارم درمورد تار

که چه قیمتی خوبه؟؟یادگیریش اسونه یاسخت؟

کسی اینجا هست تار بلد باشه راهنمایی کنه

گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشتان بلندی داری پشتکار داری چن سال داری؟؟

31سال ربطی به انگشت نداره با مضراب زده میشه خیلی از خانم ها هستن استادن انگشت نرمالی دارن

زیاد سخت نیست فقط باید انگیزه داشته باشی از استادت بپرسی راهنماییت می‌کنه فقط زیاد گرون نخر چون اگه ...

یدونه دیدم با هارد کیس 7تومن

31سال ربطی به انگشت نداره با مضراب زده میشه خیلی از خانم ها هستن استادن انگشت نرمالی دارن

مضراب ن زخمه

چ پرخاشگری صرفا جهت عنوان تاپیک اومدم و هر سوال معقولی پرسیدم جبهه گرفتی

نمیدونم دلیل این طرز گفتار چیه ولی شما روحیه هنری نداری ازاخرم با ی تمرین سخت تارتو میزنی زمین میشکنی🤭

اصلا پیش نرو

از 7تومن شروع میشه به بالا. دیروز یدونه قیمت کردم دومهر استاد کلهر11تومن

ببین یه چیزمتوسط بخر خیلی ارزون ها ارزش ندارن وقتی میزنی میبینی صدای خوبی نداره ازش زده میشی 

میتونی دست دوم بخری خوبشو باقیمت کمتر دست دومش اینجوری نیست که صداش بد باشه تازه خوشگلتر هم میشه چون رنگش رفته رفته قهوه ای میشه

اسی کدوم شهری؟