2777
2789
عنوان

ساز سنتی تار

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 21 پست
ببین یه چیزمتوسط بخر خیلی ارزون ها ارزش ندارن وقتی میزنی میبینی صدای خوبی نداره ازش زده میشی  ...

یدونه دیوار دیدم مارک متفرقه هستش ۳مهر سیاوش طرف 7میگه

میدونم سازی که کهنه باشه صدلش قشنگتره.

قم

گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه دیوار دیدم مارک متفرقه هستش ۳مهر سیاوش طرف 7میگه میدونم سازی که کهنه باشه صدلش قشنگتره. قم

آموزشگاه های مورد اعتماد برو اونجا هم ممکنه دست دوم باشه بعضیا چون به پولش نیاز دارن خیلی ارزون تر میدن

از 7تومن شروع میشه به بالا. دیروز یدونه قیمت کردم دومهر استاد کلهر11تومن

بعضی این وسایل بعد از چند وقت گرونتر می‌شه ببین کدوم بهتر اگه خواستی بفروشی ازت خوب بردارن

خب اینا فرق دارن  منم دقیق فرق هاشونو نمیدونم اما تفاوشون زیاده همسرم یه زمانی ...

دوست عزیز تار یه نوع هست هر سازی اسم خودشو داره اونیکه شما منظورته او چگور یا تنبور هم بهش میگن

گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.