2777
2789
عنوان

اسهال کمک

161 بازدید | 40 پست

سلام خانمها تورو خدا هرکی دید تاپیکو جواب بده

پسرم دوساله هست دوروزه اسهاله روز اول آنقدر شدید بود بدنش دهیدراته شد و نتونستیم مثل آدم ازش خونگیری کنیم ...روز دوم گهگاهی بازم اسهال بود ..امروز از ساعت ۶تا الان ۳ بار با ی شدتی اسهال شده ک خونه ب گند کشیده شده

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تو خونه سنجد یا پودرشو داری بهش بده بخوره شکمو جمع میکنه تا ببریش دکتر

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
دکتر بردیش؟ او ار اس بهش میدی؟ 

او ار اس خیلی کم خورد اصلا سابقه آنقدر اسهال نداره همیشه کته ماست یا تخم مرغ آب‌پز سفت میدادم فوری خوب میشد 

اینبار دکتر گفت دوغ رو نمک بزن بده بخوره اونم فرقی نکرد

شدیده ببرش دکتر حتما،لبنیات زیاد،موز وله کن چندتا در روز بده با کته ماست اینا زود جواب میده

هزار تا درمان خونگی رفتم دیروز ۳ بار کته ماست دادم ..دوغ پرنمک دادم

او ار اس خیلی کم خورد اصلا سابقه آنقدر اسهال نداره همیشه کته ماست یا تخم مرغ آب‌پز سفت میدادم فوری خ ...

پودر سنجد‌ و امتحان کن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
فقط کیدی لاکت بده بچه ها تو ماست نمیخورن بریز توی پنج سی سی اب با سرنگ بده معجزه میکنه

دآدم کیدی لاکت ولی نهایت ۲ ساعت خوبه بعدش باز همون روال قبل