2777
2789
عنوان

اسهال کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 40 پست
ما آخه تا سرم رو زدیم سریع خوب شدیم دیگه قطع شد اسهال و بچه ها هم راحت خوب شدن البته تو سرم هم تزریق ...

نه باباروز اول سرم زدیم براش تزریقم داشت اتفاقا ولی ایر نداش

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
حق داری، خدایی مریض داری سخته، مخصوصا اگه اون مریض بچت باشه، قربون ‌شما😘🌹

بله خیلی سخته خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب نخورد موز خورد ...هویجم خورد حتی نت نوشته بود سوپ هویج هیچی اثر نمیکنه

شاید روده و معدش ویروسی شده،اگه داری یکم پونه دم کن با یه کوچولو نبات بهش بده بخوره ایشاالله بهتر بشه گناه داره بچه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
شاید روده و معدش ویروسی شده،اگه داری یکم پونه دم کن با یه کوچولو نبات بهش بده بخوره ایشاالله بهتر بش ...

بردم آزمایش گفت عفونت داره روده هاش

الهی،پسرمن خیلی بدمریضه،از عید فطر درگیر بودم تا چند روز پیش،الان شما گفتی استرس گرفتم

اخی ..پسر منم دقیقا ...پارسال از پاییز تا عید چندددددماه مریض بود

اخی ..پسر منم دقیقا ...پارسال از پاییز تا عید چندددددماه مریض بود

خدا حفظش کنه،اخه حرفم گوش نمیدن باباش میرفت سرکار بیدارشده میگه هندونه میخام ک میخام،الانم نشسته هندونه سرد و با ولع میخوره حرصم گرفته

بردم آزمایش گفت عفونت داره روده هاش

همون ویروس داره،پونه خیلی خوبه من کلا مریض میشیم گیاهی درمان میکنم،اگه دوست داشتی امتحان کن چون ضرری نداره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بازم😪

گلم تاپیک قفل شد اینجا برات میفرستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11170687/بیاین-براتون-بگم-چجوری-تو-روبیکا-کسب-درامد-کنین

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️