2777
2789
عنوان

کرم لایه بردار

2261 بازدید | 55 پست

سلام دوستان خوبین شبتون بخیر

من مدتهاست خیلی پوست صورتم داغون شده جوش جای جوش جوش سر سیاه اصلا افتضاح شده

دکتر هم چند بار رفتم بی فایده بوده 

الان می‌خوام اگر کسی لایه برداری ک از داروخانه تهیه کرده و بعد از استفاده و قطع مصرف کرم مشکلی براش پیش نیومده به منم معرفی کنه خدا خیرتون بده 

درضمن از این کرم های معجزه و نمی‌دونم پاکستانی ها ک دست سازه نباشن ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من به تو نصیحت هر که هر چی گفت عالیه نززززن نززززززن نزززززززن اشتباه نکن فقط برو دکتر دکترت خوب ...

میدونی دوستم تا بخوای دکتر خوب پیدا کنی ک پوستت رو سروسامون بده باید کل زندگیت رو بدی به این دکتر و اون دکتر ببینی نتیجه میگیری یا نه😓

میدونی دوستم تا بخوای دکتر خوب پیدا کنی ک پوستت رو سروسامون بده باید کل زندگیت رو بدی به این دکتر و ...

من یکی دوستام گفت برو فلان مغازه همش چیزای اصل داره مشاوره میدن رفتم ی فیس واشی دادم بهم ک صورتم نابود شد جووش زدم بدجور حالا ۷ماه درگیر جای جوشش هسم😭

شوینده مناسب پوستتو بزن بعد تونر بعد آبرسان/لایه بردار آردن ۱۵درصد بگیر هفته ای سه شب بزن رو جوشان و ...

ممنون گلم اینو قبلاً دکتر بهم داده بود ولی تاثیری نداشت برام

من یکی دوستام گفت برو فلان مغازه همش چیزای اصل داره مشاوره میدن رفتم ی فیس واشی دادم بهم ک صورتم ناب ...

الهی بگردم من 

واقعا جوش زدن و چال شدن جاش بدترین مرضه😑😑😑😑😑

عزیزم اگه شوینده ؛ آبرسان ؛ ضدآفتاب رو مرتب و اصولی استفاده میکنی برو سراغ لایه بردار

چون اگه ضدآفتابت مرتب تمدید نشه پوستت از چیزی که هست بدتر میشه

اول سعی کن به این روتین ساده پایبند باشی و عادت کنی بعد یه دکتر خوب برو

من قبلا ضدافتاب میزدم اما صبح یه بار میزدم روش آرایش میکردم شب میشستم و تمام

اصلاا تمدید نمیکردم یعنی نمیدونستم

دکتر که رفتم گفت اول همین روتین ساده رو رعایت کن و رو تمدید ضدآفتاب خیلییی تاکید کرد و البته پاک کردن صورت با میسلار و بعد شستن.بعدش بهم لایه بردار فیس دوکس داد که خوب بود برام.هفته ای دو شب استفاده میکردم.آداپالن هم یه مدت استفاده کردم