2777
2789
عنوان

کرم لایه بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میتونم مارک خارجی رو تهیه کنم و اینکه شما چطوری استفاده می‌کردید

ببین من از آنلاین شاپ میخرم که خودشون ساکن انگلیس هستن ولی معرفی نمیکنم در کل چون خیلی مسئولیت داره و اگه یه درصد مسئله ای پیش بیاد من مدیون میشم 

ا اچ ا لایسل هم من سه شب در هفته میزنم 

فقط حتما باید ضدآفتاب بی رنگ و اس پی اف پنجاه و خوب بزنی تا لک نیازه پوستت

تا چه مدت ادامه داد و اینکه موقع قطع مصرف چجوری قطع کنم لک نشه بدتر

مستقیم نرو سراغ لایه بردار/ی روتین پوستی داشته باش اونم ب طور منظم/میسلارواتر برای پاک کردن پوستت بعدش با شوینده مناسب پوستت بشور و بعدش تونر و آبرسان 

حالا بعد اینا ک‌دیک روتینته لایه بردار رو اضافه کن در هفته دو شب فقط بزن رو جوش هات و جای جوش هات و ممکنه قهوه ای باشن یا قرمز 

صبحشم ک باز روتین داری و شسته میشه /ضد آفتاب بی رنگ هم حتما داشته باش 

بعد چند وقت تغییر پوستتو به وضوح میبینی 

مستقیم نرو سراغ لایه بردار/ی روتین پوستی داشته باش اونم ب طور منظم/میسلارواتر برای پاک کردن پوستت بع ...

الهی ک هر چی از خدا میخوای بهت بده عزیزم ممنون ک برام وقت گذاشتید

منم مشکل کک و مک دارم از لیزرم میترسم برای من پیشنهاد ندارین

کک و مک درمان قطعی نداره هر کی بهت با قاطعیت گفت رفع میشه دروغ میگ /فقط باید با ضدآفتاب پیشگیری کنی ک پررنگ نشن زیاد در معرض آفتاب نباشی از کلاه و عینک استفاده کن