2777
2789
عنوان

تا حالا شده بی خوابی بزنه به سرتون پاشید خونه رو مرتب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست

کار هر شبمه بچه هامو می زارم هر کاری می خوان بکنن آخر شب موقع خواب پا میشم همه جا رو جمع میکنم ظرفارو میشورم گازو تمیز میکنم با نپتون هم آشپزخانه و پذیرایی رو جارو میکنم بد میرم بخوابم یه بارم این کارارو ظهر میکنم که باباشون بعد از ظهر میاد تمیز باشه تازه همش میگه کاری نمی کنی

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ي شب خونه مامانم بودم فرداش ناهار مهمون داشت هركاري كرديم خوابمون نميرفت ساعت شد٣نصف شب بلندشديم اوفتاديم ب كار كردن جاروبرقي وگردگيري وغذا پختن و سالاد درست كردن ٩صبح غذامون حاضربود 😂

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"

اره یه بار همسرم پروازشتاخیر داشت بجای یازده شب افتاد چهار صبح اونم با تاخیر افتاد پنج دوباره

قشنگ همه کارام رو کردم ناهار فردا رو درست کردم چای هم دم کردم پسرم رو راهی مدرسه کردم تازه همسرم رسید بعد صبحانه دیگه بیهوش شدم از خستگی تا ظهر😂😂

چرا عزیزم؟؟؟؟ من باردارم ولی با این حال خو م باید تا صبح که شوهرم از شیفت برمیگرده تمیز کنم 

چون بچه داری منو از کار و زندگی انداخته نه خواب درست دارم نه خونه تمیز از اینورم خودم خیلی وزنم اومده پایین

منم همش باید تنهایی کارامو بکنم شوهرم فقط بچه رو میگیره یا نهایت یه جاروبرقی

نه ولی شده از خستگی زیاد خوابم نبره 😐الان همین حال دارم 

اره منم اینجوریم اگه خیلی خسته باشم خوابم نمیبره

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
من زن داداشم وقتی شدید دلش گرفته باشه میفته رو دور نظافت یه بار صبح زود ساعت ۶ رفته بود انباری رو تن ...

من ناراحت باشم از لحاظ روحی یا خیلی‌ خسته باشم خوابم نمیبره ،ولی همسرم کاملا برعکسه

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
ي شب خونه مامانم بودم فرداش ناهار مهمون داشت هركاري كرديم خوابمون نميرفت ساعت شد٣نصف شب بلندشدي ...

اتفاقا بعد اون خواب میچسبه ،غذا آماده....خونه مرتب..کارا انجام شده...😍به به.....چه مبچسبه خواببببب

اتفاقا بعد اون خواب میچسبه ،غذا آماده....خونه مرتب..کارا انجام شده...😍به به.....چه مبچسبه خواببببب

نه ديگه ١١مهموناش اومدن نميشد تو٢ساعت خوابيد٥بعدازظهر رفتن منو مامانم گيج خواب بوديم😪

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"