2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو نمک نپاش من بریدم از زندگی 

همه مشکل دارن تو خودتو بکشی چی عوض میشه؟چی بهتر میشه؟۴۰ روز گریه میکنن بعد فراموش میشی بازم هیچکس نمیدونه مشکلت چیه شاید ماهم جای تو بودیم میخواستیم خودکشی کنیم

واقعا تاثیر داره؟  درد بد بودن ادمای اطراف هم کم میکنه؟

آره منم آدمای سمی دور و برمو پر کردن تاپیکم زدم راجع به یه نفرش🙃 

تو نمیتونی اونارو تغییر بدی ولی میتونی خودتو یجور تغییر بدی که با شرایط کنار بیای سخته اما شدنیه

Sweet dreams are made of this     who am I to disagree?:)🦋⛓
هیچ کس منو نمیفهمه جز مردن هیچی ارومم نمیککه

به تراپیست احتیاج داری عزیزم, قرار نیست ادمای دورت عوض بشن و یه سری دیگه بیاد جاشون

ولی اون تراپیست تورو آگاه تر میکنه و دیدتو تغییر میده

واقعا خیلی بهت کمک میکنه فقط باید آدم درستی رو انتخاب کنی

خودکشی حتی جز آخرین راه‌هاتم نباید باشه 

اینم امتحان کن لطفاااا

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
از کجا پیدا کنم

هر شهری که هستی پرس و حو کن

سرچ بزن گوگل نظراتو بخون درموردشون پیدا میکنی

اگه حضوری بری خیلی خیلی بهتره

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
اره خیانت 😔

درکت میکنم

اینکه چجوری دردش عمق وجود ادمو میسوزونه

لطفا به خودت اهمیت بده و برو حتما💗

درکت میکنم اینکه چجوری  دردش عمق وجود ادمو میسوزونه لطفا به خودت اهمیت بده و برو حتما💗

کاش دنیا تمام بشه یا من بمیرم یا اون هزار بار من یکبار اون