2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بریدم قرص نمیشه به درد نمیخوره

یه خشاب قرص فشار 

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
بریدم راهی ندارم امیدی ندارم هیچ راهی نیست

واقعا نمیتونم قضاوت کنم نمیدونم چیا کشیدی که به خودکشی فکر میکنی 

ولی بنظر من اونایی که به فکر خودکشی میفتن برای یه مدت طولانی قوی بودن و خیلی چیزا رو تحمل کردن...با خودکشی کردن این همه سختی ای که کشیدیو زیر سوال میبری امیدوارم یه روز بیاد که از زندگی کردن خوشحال باشی ♡

Sweet dreams are made of this     who am I to disagree?:)🦋⛓
نمیدونم چیکار کنم 😔

من نمیدونم چی تورو به اینجا رسونده اما اگه به نقطه ای رسیدی که دیگه خودت نمیتونی به خودت کمک کنی به یه شخصی که تورو بفهمه خیلی احتیاج داری

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
خوبه تمسخر میگیری

اره چون واقعا مسخرس خودکشی هیچیو حل نمیکنه باید تلاشتو بکنی اون مشکل حل شه یا نهایت اگه نشد کلا بذاریش کنار حالا هر چی ک هست 

من همین الان وسط میدون جنگم

من نمیدونم چی تورو به اینجا رسونده اما اگه به نقطه ای رسیدی که دیگه خودت نمیتونی به خودت کمک کنی به ...

هیچ کس منو نمیفهمه جز مردن هیچی ارومم نمیککه