2777
2789

وای پارسال 4 صبح میدون آزادی بودم

زمستون بود ی نم بارون هم میومد

یه گاری فلافل میفروخت 

چتر زده بود آب بارون هم از رو چترش میریخت تو غذاهاش

یکی گرفتم خوردم با نوشابه شیشه ای

دلت نخواد اینقد چسبیییییید

کثیییییییییییف ولی خوشمزه

وای پارسال 4 صبح میدون آزادی بودمزمستون بود ی نم بارون هم میومدیه گاری فلافل میفروخت چتر زده بود آب ...

از آخرین باری که فلافل خوردم بیشتر از یک دهه میگذره

خیلی خیلی یهویی پنج صبح هوس فلافل کردم

فلافل کثیف های زیادی میشناسم که بوی روغن سوخته شون تا بیرون میاد اما از اونا نمیخوام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از آخرین باری که فلافل خوردم بیشتر از یک دهه میگذرهخیلی خیلی یهویی پنج صبح هوس فلافل کردمفلافل کثیف ...

من پیشنهاد میکنم الان نخود خیس بذاری این هوس رو فردا خودت رفع و‌رجوع کنی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای پارسال 4 صبح میدون آزادی بودمزمستون بود ی نم بارون هم میومدیه گاری فلافل میفروخت چتر زده بود آب ...

ایییییی من از اونا چندشم میشه چطوری خوردی؟؟؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
از آخرین باری که فلافل خوردم بیشتر از یک دهه میگذرهخیلی خیلی یهویی پنج صبح هوس فلافل کردمفلافل کثیف ...

منم هوس کردم یجا هست هم تمیزه هم دوره ازمون خیلی فلافلاش خوشمزه و ترده حیف که مسیرم نمیخوره به اونجا

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

خودتون درست کنین بهتره این مغازه ها اکثرشون خوب نیستن..

کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا پس الکی گیر ندین نگین نگفتی آقایی و فلان اینجا نوشتم در ضمن قانون سایتو کامل رعایت میکنم پس اگه کسی گیر داد دیگه مشکل از خودشه نه من 

با ولع تماممث قحطی زده هاخخخخخخخخ

خخخ نوش جونت ولی دیگه نخور 

خیلی ببخشید ولی اینو میگم که مدیون نباشم من یبار دیدم یکیشون دسشوییش گرفت چند قدم اونورتر خودشو خالی کرد و بعد اومد سر بساطش 🤢🤮

عزیز کوچه مروی یه فلافل فروشی هست فلافلش خوبه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
من زیاد میخورمچیزای کثیف خوشمزه ترنمرسی که گوشزد کردی

فدات گلم