2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه این خوراک منه همین الان توی قهرم به خاطر خیانت تازه بار اول نیستا خیلی خیانت دیدم .دیونه ای به خ ...

اگر عشقم‌بود یا دوس پسرم‌یود فندک میکشیدم بهش اگر ازدواج اولم‌بود آتیشش میزدم یکم‌نگران مردمم و نگاه ها عقدم‌عقد دومم

کاش دنیا تمام بشه یا من بمیرم یا اون هزار بار من یکبار اون

دلداری واهی خودش سمه 🥲

نه دنیا تموم میشه نه هیچ چیز دیگه, این قسمت از زندگی انقدر خودتو تنها حس میکنی که فکر میکنی فقط باید جونت گرفته بشه تا راحت بشی ولی اینطوری نیس ..

تصمیم درستی بگیر

برو سر راه درست واسه خوب کردن حالت و تا تهش ادامه بده

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
همسرمه چیکار کنم من

هیچی عزیزم هیچ کاری نمیتونی بکنی فقط دو راه داری یا طلاق میگیری یا اینکه میبخشی و زندگیتو میکنی ببین میتونی با خیانتش کنار بیای یا نه

فکر نکنی همین یه بار بوده هاااااا نه جونم بازم خیانت میکنه حامله میشی بچه میاری بچه هات بززگ میشن اون همچنان داره خیانت میکنه 

اگر عشقم‌بود یا دوس پسرم‌یود فندک میکشیدم بهش اگر ازدواج اولم‌بود آتیشش میزدم یکم‌نگران مردمم و نگاه ...

خواهر گلم من خودم شوهرم از اول ازدواج بهم خیانت کرد طلاق نگرفتم چون دوسش داشتم هی صبر کردم گفتم خوب میشه نشد الانم دوتا بچه دارم بازم خیانت میکنه اخرین دعوامون مال دیشبه که گفت میرم سرکار ولی نرفت و میگفت سرکار بوده .الانم مثلا خونه نیومده ک منو تنبیه کنه ک چرا به مادرش اینا گفتم اون ک برام مهم نیست حرفم اینه یا باید مثل من ادامه بدی ولی خیلی سخته همش عذاب میکشم یا ک جدا شی و گور بابای مردم تو چکار مردم داری 

چون مردم حرف مفت میزنن تو بیای خودکشی کنی یا زندگیتو خراب کنی؟ مردم همیشه دارن حرف میزنن تو کاریو انجام بده ک عقلت میگه برو پیش مشاور یا مرکز مشاوره های تلفنی هستن رایگان مشاوره میدن