یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر عشقمبود یا دوس پسرمیود فندک میکشیدم بهش اگر ازدواج اولمبود آتیشش میزدم یکمنگران مردمم و نگاه ...
خواهر گلم من خودم شوهرم از اول ازدواج بهم خیانت کرد طلاق نگرفتم چون دوسش داشتم هی صبر کردم گفتم خوب میشه نشد الانم دوتا بچه دارم بازم خیانت میکنه اخرین دعوامون مال دیشبه که گفت میرم سرکار ولی نرفت و میگفت سرکار بوده .الانم مثلا خونه نیومده ک منو تنبیه کنه ک چرا به مادرش اینا گفتم اون ک برام مهم نیست حرفم اینه یا باید مثل من ادامه بدی ولی خیلی سخته همش عذاب میکشم یا ک جدا شی و گور بابای مردم تو چکار مردم داری
چون مردم حرف مفت میزنن تو بیای خودکشی کنی یا زندگیتو خراب کنی؟ مردم همیشه دارن حرف میزنن تو کاریو انجام بده ک عقلت میگه برو پیش مشاور یا مرکز مشاوره های تلفنی هستن رایگان مشاوره میدن